Σελίδες

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

CLASSIC DUELS 64





















CAPE FEAR(1991):30%                                                                      THE GAME(1997):70%


CAPE FEAR
STORY:Ένας ψυχοπαθής βιαστής απειλεί την οικογένεια του πρώην δικηγόρου του, τον οποίο θεωρεί υπαίτιο για τη φυλάκισή του.(athinorama.gr)

THE GAME
STORY:Η ζωή ενός εφησυχασμένου μεγαλοχρηματιστή αναστατώνεται, όταν δέχεται να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι με άγνωστους κανόνες, όπου τελικά γίνεται στόχος ο ίδιος.(athinorama.gr)
Σχόλιο:Το cape fear είναι ένα αγωνιώδες θρίλερ που αξιοποιεί εξαιρετικά την ιδέα σχετικά με τον επικίνδυνο stalker! Μπορεί η πλοκή να μην κρύβει ιδιαίτερους άσους στο μανίκι της, όμως η απολαυστική ερμηνεία του Robert De Niro στον οποίο ο ρόλος πάει άψογα και η δυνατή σκηνοθεσία που χαρίζει πολύ δυνατές σκηνές έντονου σασπένς (ειδικά το τελευταίο μισάωρο έχει φουλ αγωνία) εξυψώνουν την ταινία!
Το the game είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θρίλερ που έχει ένα σενάριο γεμάτο ανατροπές απ’την αρχή μέχρι το τέλος! Βρήκα την πλοκή καθηλωτική και μου άρεσε η ατμόσφαιρα παράνοιας που δημιουργεί η ταινία και σε ακολουθεί καθ’όλη τη διάρκεια! Εξαιρετική βρήκα και την ερμηνεία του Michael Douglas σε έναν ρόλο που περνάει από πολλές διακυμάνσεις! Το μόνο μειονέκτημα που θα μπορούσα να βρω είναι η αρκετά τραβηγμένη διάρκεια και η γενικότερη υπερβολή αλλά ακόμα κι έτσι η ταινία είναι απολαυστική!
Μπορεί το cape fear να κερδίζει σε ρεαλισμό,όμως το the game έχει μια πιο ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη πλοκή και με κέρδισε με τις συνεχείς εκπλήξεις του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου