Σελίδες

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

CLASSIC DUELS 56





















NEXT OF KIN(1982):55%                                                      PRINCE OF DARKNESS(1987):45%


NEXT OF KIN
STORY:Μια κοπέλα διαβάζει το ημερολόγιο της μητέρας της. Σύντομα αυτά που διαβάζει αρχίζουν να συμβαίνουν και σε αυτή...

PRINCE OF DARKNESS
STORY:Μια ομάδα ανθρώπων όλων των ειδικοτήτων συγκεντρώνονται σε μια εκκλησία με στόχο να αποτρέψουν τον ερχομό του Σατανά και τον Αρμαγεδδών στη Γη.(b-movies.gr)

Σχόλιο:Το next of kin είναι ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που την πρώτη ώρα δεν μου γέμιζε το μάτι μιας και είχε μια αρκετά αργόσυρτη πλοκή με ελάχιστες εξελίξεις ωστόσο το τελευταίο μισάωρο ανταμείβει καθώς είναι πολύ αγωνιώδες, έχει κάποιες τρομακτικές στιγμές και έχει και μια ενδιαφέρουσα ανατροπή που ξεκαθαρίζει τα πράγματα όσον αφορά την ιστορία! Στα συν και η πολύ καλή ερμηνεία της πρωταγωνίστριας!
Το prince of darkness είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που πραγματεύεται θέματα θρησκείας και επιστήμης με έναν ελαφρώς cheesy τρόπο! Ο Carpenter έχει κάνει καλή δουλειά όσον αφορά την ατμόσφαιρα και την αίσθηση αγωνίας που είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια και θεωρώ πως το πρώτο μέρος έκανε αρκετά καλή δουλειά στο να χτίσει μυστήριο και να ανεβάσει τις προσδοκίες για το τι πρέπει να περιμένουμε ωστόσο την κατάληξη δεν την βρήκα εξίσου δυνατή! Επίσης βρήκα over the top τους διαλόγους!
Και οι δυο ταινίες είναι αρκετά καλές, το μεν next of kin είναι ένα απόλυτα σοβαρό θρίλερ που έχει όμως κάποια προβληματάκια ρυθμού κατά τη διάρκεια ενώ το prince of darkness προσεγγίζει περισσότερο την διασκέδαση των b-movies των 80s που δεν παίρνουν και απόλυτα στα σοβαρά τον εαυτό τους και καταφέρνει να δώσει κάτι το διασκεδαστικό αλλά όχι το πολύ δυνατό!Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το next of kin καθαρά λόγω του πολύ δυνατού τελευταίου μέρους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου