Σελίδες

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

CLASSIC DUELS 202



 SINGAPORE SLING(1990): 5%                                   IDLE HANDS(1999):95%


SINGAPORE SLING
STORY: Ψάχνοντας τα ίχνη μιας εξαφανισμένης κοπέλας, ένας ιδιωτικός ερευνητής-ντετέκτιβ θα καταλήξει αιχμάλωτος μιας διεστραμμένης γυναίκας και της σεξουαλικά ακόρεστης κόρης της.

IDLE HANDS
STORY: Το «Idle Hands» επικεντρώνεται στη δραματική τροπή που παίρνει η ζωή ενός τεμπέλη νεαρού όταν το χέρι του καταλαμβάνεται από μια διαβολική δύναμη που διψά για αίμα και φονικά. (horrormovies.gr)


Σχόλιο: Το Singapore sling είναι μια ασπρόμαυρη ελληνική ταινία τρόμου που στηρίζεται στο shock value μιας και διαθέτει μια διαστροφική διάθεση και τολμά να γίνει πολλές φορές αηδιαστική αλλά δυστυχώς η απουσία ουσιαστικής πλοκής την κάνει να γίνεται κουραστική και δεν είναι και τόσο σοκαριστική για να της το συγχωρέσεις!

  To idle hands είναι ένα αγαπημένο slasher των 90s με δολοφόνο ένα κομμένο χέρι που έχει ένα ανεγκέφαλο σενάριο μεν αλλά προσφέρει μπόλικο χιούμορ και gore και γίνεται άκρως διασκεδαστικό!

Το μεν Singapore sling με κούρασε με την απουσία πλοκής του ενώ το idle hands κατάφερε να με διασκεδάσει για ακόμα μια φορά παρότι το είχα ξαναδεί πριν από χρόνια οπότε ξεκάθαρα προτιμώ το δεύτερο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου