Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

CLASSIC DUELS 200




DR.TERROR'S HOUSE OF HORRORS(1965):80%       THE STRANGLER(1964):20%


DR.TERROR'S HOUSE OF HORRORS
STORY: O μυστηριώδης Dr. Schreck, επιβιβάζεται στο βαγόνι ενός τρένου και προτείνει στους 5 συνταξιδιώτες του, να τους πει το μέλλον, ρίχνοντας τις κάρτες Ταρώ. Αν και κάποιοι αρχικά δυσπιστούν, τελικά δέχονται την πρόκληση.

THE STRANGLER
STORY: Ένας υπέρβαρος τεχνικός εργαστηρίου με χαμηλή αυτοεκτίμηση, που γεννήθηκε από την κυρίαρχη μητέρα του, γίνεται κατά συρροή δολοφόνος γυναικών νοσοκόμων.


Σχόλιο: Το dr.terrors house of horrors είναι μια ανθολογία τρόμου απ’την οποία μου άρεσε πολύ ο τρόπος που γίνεται η σύνδεση των ιστοριών μέσω των ταρώ! Οι ιστορίες εδώ δεν είναι τελείως ασύνδετες μεταξύ τους μιας και όλες έχουν να κάνουν με το μέλλον των πέντε χαρακτήρων που γνωρίζουμε στην βασική υπόθεση και μας δίνεται και ένα κλείσιμο σε αυτήν! Οι πέντε μικρές ιστορίες είναι αρκετά σύντομες για να κάνουν τρομερή εντύπωση αλλά μου άρεσε που υπάρχει πληθώρα απειλών όπως λυκάνθρωποι, βαμπίρ, βουντού, κομμένα δολοφονικά χέρια καθώς και δολοφονικά φυτά! Πιο ενδιαφέρουσα και ολοκληρωμένη βρήκα την ιστορία με το κομμένο χέρι!

Το the strangler είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με έναν serial killer που είναι πολύ προσεγμένο, διαθέτει μια ρεαλιστική πλοκή και έχει εξαιρετικές ερμηνείες ωστόσο είναι μια ιστορία που έχουμε ξαναδεί πολλές φορές μέχρι σήμερα και υστερεί σε δυνατές συγκινήσεις!

Και οι δυο ταινίες είναι πολύ καλές ωστόσο πιο ξεχωριστή και διασκεδαστική βρήκα την ανθολογία dr.terrors house of horrors!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου