Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

TOP 3 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020)

3.IT COMES (KURU):Παράξενη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα ταινία που καταφέρνει να γίνει απόλυτα ανατρεπτική και πρωτότυπη και σε κάνει να μην ξέρεις που θα το πάει στο αμέσως επόμενο λεπτό!


 2.I SEE YOU:Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον θρίλερ που χάρη στην μη γραμμική του αφήγηση καταφέρνει να διατηρεί το μυστήριο και να εκπλήσσει με τις ανατροπές του μέχρι το τελευταίο λεπτό!


1.DOCTOR SLEEP:Η ταινία αυτή ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα καθώς καταφέρνει να αποτελέσει ένα πολύ καλό sequel της κλασικής ταινίας 'the shining' χωρίς να την αντιγράφει αλλά προσθέτοντας φρέσκα στοιχεία και πηγαίνοντας την ιστορία ένα βήμα παραπέρα και όλα αυτά χωρίς να ξεχνάει ποτέ πως πρέπει να είναι διασκεδαστική!

BONUS
1917:Μια ακόμα ταινία που αξίζει να δει κάποιος παρότι δεν ανήκει στο είδος του τρόμου ή του θρίλερ είναι η συγκεκριμένη μιας και πρόκειται για μια δυνατή αντιπολεμική ταινία που παρότι έχει ένα πολύ απλό σενάριο,η άψογη σκηνοθεσία η οποία βασίζεται στην τεχνική της μιας λήψης την απογειώνει και σε κάνει να βιώνεις όλο τον τρόμο και την αγωνία μαζί με τους χαρακτήρες της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου