Σελίδες

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

CLASSIC DUELS 187



 SELF DEFENSE(1983):85%                                     MACABRO(1980):15%


SELF DEFENSE
STORY: Ένα γκέι μπαρ δέχεται επίθεση από μια ομάδα ψυχοπαθών οι οποίοι δολοφονούν τους θαμώνες αλλά ένας καταφέρνει να δραπετεύσει και να βρει καταφύγιο σε ένα διαμέρισμα που κατοικείται από μια παρέα φίλων και τότε εκείνοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον προστατεύσουν και να επιβιώσουν και οι ίδιοι!

MACABRO
STORY: Στο «Macabro» μία άκρως θελκτική γυναίκα, παντρεμένη με ευκατάστατο κύριο, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση παράφορου έρωτα, στεγάζοντας την σε δωμάτιο που νοικιάζει, μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό και ρομαντικό ενδιαίτημα. Μέσα σε μία μέρα όλα γκρεμίζονται γύρω της, καθώς χάνει τον αγαπητικό της και το ένα της παιδί. Η συνέχεια είναι αυτή που αντικατοπτρίζει επακριβώς τον τίτλο της ταινίας..Μακάβρια!(horrormovies.gr)


Σχόλιο: Το self defense είναι ένα αδίκως ξεχασμένο πολύ αγωνιώδες home-invasion θρίλερ που καταφέρνει να σε έχει καθηλωμένο χάρη στους πολύ μισητούς κακούς και τους συμπαθείς χαρακτήρες που προσπαθούν με κάθε μέσο να αμυνθούν και να αντεπιτεθούν στους δολοφόνους! Το βρήκα άκρως διασκεδαστικό στο σύνολο και βλέπεται ανετότατα μέχρι και σήμερα!

Το macabro είναι μια ταινία που στόχο έχει να προκαλέσει σοκ με τις αμφιλεγόμενες, βίαιες και αηδιαστικές σκηνές της και σε αυτό τα πάει πολύ καλά ωστόσο ως προς την ιστορία αν και πρωτότυπη δεν έχει ιδιαίτερη λογική με αποκορύφωμα το wtf φινάλε και παρά τις σοκαριστικές σκηνές δείχνει περισσότερο αστεία απ’όσο θα έπρεπε!

Το self defense είναι ένα πολύ αγωνιώδες home-invasion θρίλερ που σε κρατάει στη τσίτα ενώ το macabro είναι ένα exploitation που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό σε πολλές στιγμές! Προσωπικά πιο προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα και πιο αποτελεσματικό ως προς αυτά που έχει να προσφέρει βρήκα σαφώς το self defense!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου