Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

TV-SERIES: 30 COINS (2020-)


 Βαθμολογία:7/10

Είδος: Δράμα τρόμου, φαντασίας

Story:Ο ιερέας Βεργκάρα, ένας εξορκιστής, μποξέρ και πρώην κατάδικος, εξορίζεται από την εκκλησία σε μια απομακρυσμένη πόλη της Ισπανίας. Καθώς το παρελθόν του και παλιοί εχθροί επιστρέφουν για να τον στοιχειώσουν, περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν και η πραγματικότητα διαταράσσεται από ένα καταραμένο νόμισμα, που βρίσκεται στην καρδιά μιας παγκόσμιας συνωμοσίας.(yourate.gr)


Σχόλιο: Season 1: Ισπανική μεταφυσική σειρά τρόμου και φαντασίας που έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με τα 30 αργύρια και μου άρεσε το πως παραλάσσει την ιστορία και την θρησκεία (αν και κάποιοι μπορεί να το βρουν προκλητικό αυτό)! Γενικά όλα τα επεισόδια έχουν δράση και βλέπονται ευχάριστα, οι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον ενώ και το χιούμορ που υπάρχει την κάνει ακόμα πιο χαβαλεδιάρικη ωστόσο θα ήθελα να υπήρχαν και πιο δυνατές και τολμηρές εξελίξεις και επίσης θα προτιμούσα να ολοκληρωνόταν στην πρώτη σεζόν μιας και το ημιτελές φινάλε θεωρώ ότι την ρίχνει και πιστεύω ότι η επιμήκυνση της ιστορίας θα κουράσει πολύ γρήγορα! Επίσης δεν μπορώ να πω πως με έκανε να κολλήσω και να ανυπομονώ για να δω το επόμενο επεισόδιο και γι'αυτό ίσως φταίει και το γεγονός πως κάθε επεισόδιο ασχολείται και με μια ελαφρώς διαφορετική απειλή, αν και δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τα επεισόδια αυτοτελή! Θέλω λοιπόν να δω και την επόμενη σεζόν για να μπορέσω να κρίνω το σύνολο της ιστορίας αν και δεν ανυπομονώ γι'αυτήν!(7)

Season 2: Η δεύτερη σεζόν δεν με κούρασε όπως πίστευα αλλά αντιθέτως την βρήκα αρκετά διασκεδαστική χάρη στην πρωτότυπη πλοκή και το πολύ καλό cast ενώ πλέον φεύγουμε από το περιορισμένο περιβάλλον του χωριού και η ιστορία επεκτείνεται σε διάφορα σημεία με τους ήρωες χωρισμένους σε αυτά και με την απειλή να επικεντρώνεται στην αίρεση που έχει στην κατοχή της τα 30 αργύρια! Ωστόσο μου φάνηκε πως η πλοκή εξελισσόταν κάπως άτσαλα και η υπερβολική φαντασία με συνδυασμό τις μη λογικές συμπεριφορές των χαρακτήρων δεν σε αφήνουν να πάρεις την ιστορία στα σοβαρά! Επίσης το φινάλε που αφήνει περιθώρια για την τρίτη σεζόν δεν με ενθουσίασε! Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν όμως, παραμένει μια πρωτότυπη σειρά που διαθέτει την δική της ταυτότητα και προσφέρει δράση αλλά και gore!(7)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου