Σελίδες

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

CLASSIC DUELS 92

                                 
                                   


 SUDDENLY IN THE DARK(1981):35%                   SILENT NIGHT,DEADLY NIGHT(1984):65%


SUDDENLY IN THE DARK
STORY:Μια γυναίκα αρχίζει να υποπτεύεται πως ο σύζυγος της την απατάει έπειτα από την άφιξη της καινούριας και μικρής ηλικίας οικιακής βοηθού η οποία κουβαλάει πάντα μαζί της μια μυστηριώδη ξύλινη κούκλα!

SILENT NIGHT,DEADLY NIGHT
STORY:Οι γονείς ενός μικρού παιδιού δολοφονούνται βάναυσα από έναν κακοποιό που ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης. Ο μικρός, έχοντας αναπτύξει φοβία για τον Αϊ Βασίλη, 10 χρόνια μετά επιδίδεται σε δολοφονικό ξέσπασμα όταν από τη δουλειά του τον αναγκάζουν να ντυθεί Αϊ Βασίλης για τις ανάγκες της επιχείρησης.(b-movies.gr)

Σχόλιο:Το suddenly in the dark θα το χαρακτήριζα περισσότερο ως ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου παρά ως ταινία τρόμου! Έχει ένα ενδιαφέρον σενάριο που σε κρατάει με το μυστήριο του και πετυχαίνει να σε βάλει στο παρανοικό κλίμα σχετικά με το αν υπάρχει κάποια πλεκτάνη εναντίον της πρωταγωνίστριας ή αν όλα είναι στο μυαλό της! Ωστόσο στο κομμάτι του τρόμου απογοητεύει κάπως μιας και ακόμα κι όταν τα στοιχεία τρόμου εμφανίζονται στα τελευταία λεπτά δεν είναι όσο δυνατά θα έπρεπε για να κάνουν εντύπωση!

Το silent night deadly night είναι ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο slasher όπου στο πρώτο μέρος μας κάνει μια πολύ καλή ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα και στο δεύτερο μέρος προσφέρει δράση καθώς και εφευρετικούς και gory φόνους! Στα μείον θα έβαζα το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιος καλός χαρακτήρας για να αγωνιάς γι’αυτόν και ίσως κάποιοι ξενερώσουν που ο ‘κακός’ είναι πιο ανθρώπινος και όχι ένας μασκοφορεμένος και τρομακτικός δολοφόνος!

Μπορεί το suddenly in the dark να είναι πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο, το silent night deadly night όμως έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του τρόμου και γίνεται πολύ διασκεδαστικό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου