Σελίδες

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

CLASSIC DUELS 91

                                                                

 THE FORBIDDEN PHOTOS OF A LADY ABOVE SUSPICION(1970):45% DERANGED(1974):55%


THE FORBIDDEN PHOTOS OF A LADY ABOVE SUSPICION
STORY: H γυναίκα ενός επιχειρηματία εκβιάζεται από έναν μυστηριώδη άντρα με σκοπό να συνάψει μια σαδιστική σχέση μαζί του αλλιώς αυτός θα διαρρεύσει καταδικαστικές αποδείξεις που δείχνουν πως ο σύζυγος της είναι δολοφόνος!

DERANGED
STORY:Ο Ezra Cobb είναι ένας περιορισμένων διανοητικών δυνατοτήτων αγρότης, που έχει πολύ έντονες σχέσεις εξάρτησης με την άρρωστη μητέρα του. Όταν αυτή πεθαίνει, ο Ezra μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την απώλειά της, φέρνει ένα χρόνο μετά το θάνατό της το σε προχωρημένη αποσύνθεση πτώμα της στο απομακρυσμένο αγροτικό σπίτι του. Ο Ezra σχεδιάζει να επαναφέρει το πτώμα στην αρχική του μορφή, οπότε καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μόνο φρέσκια σάρκα θα κάνει τη δουλειά. Έτσι, ξεκινάει έναν κυκεώνα φόνων προς αυτό το σκοπό.(b-movies.gr)
Σχόλιο:Το the forbidden photos of a lady above suspicion είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που προσφέρει αρκετή διασκέδαση χάρη στο μυστήριο και τις ανατροπές του ωστόσο οι λάτρεις του αίματος θα απογοητευτούν μιας και οι φόνοι είναι ανύπαρκτοι και επίσης η ταινία γίνεται άθελα της αστεία σε αρκετές στιγμές (κάτι που προσωπικά βέβαια δεν με χάλασε)! Δεν πρόκειται για ένα ποιοτικό έργο, όμως βλέπεται πολύ ευχάριστα!

Το deranged είναι ένα θρίλερ που μας εξιστορεί την πραγματική ιστορία-δράση του διαβόητου serial killer Ed Gein ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση και για γνωστότερες ταινίες τρόμου όπως ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι! Παρότι το σενάριο είναι αρκετά απλοικό, καταφέρνει να σε συνεπάρει με την μακάβρια ατμόσφαιρα του και πετυχαίνει να γίνει ανατριχιαστικό παρά το γεγονός πως δεν είναι πάντα απόλυτα σοβαρό!

Το μεν forbidden photos of a lady above suspicion έχει μια πιο διασκεδαστική πλοκή χάρη στο μυστήριο και της ανατροπές του ωστόσο το deranged είναι πιο ανατριχιαστικό και σοκαριστικό παρά την απλότητα του και γι’αυτό το προτιμώ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου