Σελίδες

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

VEROTIKA 2019

Βαθμολογία:3/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου,κωμωδία

Story:Το σκηνοθετικό ντεπούντο του Glenn Danzig είναι μια ανθολογία τρόμου που περιέχει ιστορίες από τα ομώνυμα κόμικ του!Οι ιστορίες αυτές έχουν βίαιο και σεξουαλικό περιεχόμενο και πρωταγωνίστριες τους είναι ημίγυμνες γυναίκες!

Σχόλιο:Ανθολογία τρόμου που περιέχει τρεις ιστορίες και ανάμεσα τους παρεμβάλλεται η αφηγήτρια Morella η οποία χρησιμεύει μόνο στο να μας πηγαίνει από την μια ιστορία στην άλλη!
the albino spider of dajette:Έχει να κάνει με μια κοπέλα που κάθε φορά που κοιμάται ελευθερώνει από μέσα της ένα δολοφονικό τέρας!
change of face:Έχει να κάνει με μια στριπτιζέζ που δολοφονεί κοπέλες για να τους κλέβει τα πρόσωπα!
drukija contessa of blood:Μας διηγείται την ιστορία της κόμισσας Bathory η οποία έκανε μπάνιο στο αίμα φτωχών κοριτσιών!
Και οι τρεις ιστορίες έχουν το κοινό πως είναι βαρετές και το επίπεδο τους τόσο σκηνοθετικά όσο και ερμηνευτικά είναι επιπέδου πορνοταινίας! Βέβαια νομίζω ότι και τα κόμικ βασίζονται στον συνδυασμό αισθησιασμού και βίας αλλά εδώ δυστυχώς αυτός ο συνδυασμός παραπέμπει σε πολύ χαμηλή αισθητική εξαιτίας της έλλειψης ταλέντου!Οι ερμηνείες είναι πολύ κακές και η σκηνοθεσία είναι πολύ φτωχή και ερασιτεχνική και το μόνο θετικό που προσφέρει είναι κάποιες splatter σκηνές!Απ'τις τρεις ιστορίες χειρότερη είναι η 2η καθώς είναι τελείως βαρετή και ανούσια!Βέβαια και για τις 3 ισχύει το ίδιο αλλά τουλάχιστον η πρώτη είναι κάπως αστεία και η 3η είναι η πιο αιματηρή!Πιστεύω πως στόχος του δημιουργού ήταν να φτιάξει μια sexy,αστεία αλλά και τρομακτική ταινία αλλά τελικά του βγήκε πρόστυχη,γελοία και βαρετή και αξίζει μόνο να την δει όποιος θέλει να γελάσει όχι από τα αστεία που προσφέρει αλλά απ'το πόσο κακή είναι!

αγωνία:2/5
splatter:5/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου