Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

CLASSIC DUELS 50





















NIGHT TRAIN MURDERS(1975):30%                                      RABID DOGS(1974):70%


NIGHT TRAIN MURDERS
STORY:Δυο νεαρά κορίτσια που επιβαίνουν σε ένα τρένο, τρομοκρατούνται από δυο ψυχωτικούς εγκληματίες που ανέβηκαν στο΄ίδιο τρένο για να ξεφύγουν από την αστυνομία που τους κυνηγούσε, και από μια σεξουαλικά διεστραμμένη γυναίκα επιβάτη.(retromaniax.gr)

RABID DOGS
STORY:Μετά από μια απόπειρα ληστείας, τρεις εγκληματίες παίρνουν μια νεαρή γυναίκα, ένα μεσήλικα άνδρα, και ένα παιδί ομήρους και θα τους αναγκάσουν να τους οδηγήσουν έξω από τη Ρώμη , όπου στη συνέχεια λογαριάζουν χωρίς εμπόδια την διαφυγή τους.


Σχόλιο:Το night train murders είναι ένα ιταλικό θρίλερ που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και απομίμηση του the last house on the left μιας και το concept είναι ολόιδιο και το μόνο που διαφέρει είναι πως η κακοποίηση των κοριτσιών εδώ γίνεται σε ένα τρένο! Πέρα όμως από το κομμάτι της αντιγραφής και της έλλειψης πρωτοτυπίας και κάποιες στιγμές που κάνει κοιλιά, αποτελεί ένα διασκεδαστικό θρίλερ και έχει κακούς που γίνονται αρκετά αντιπαθητικοί (όχι όμως ιδιαίτερα τρομακτικοί) και σε κάνουν να ανυπομονείς να τους δεις να τιμωρούνται!
To rabid dogs είναι ένα ιταλικό θρίλερ αγωνίας όπου οι ήρωες του βρίσκονται σε ένα αμάξι στη μεγαλύτερη διάρκεια! Παρά το γεγονός ότι γίνεται κάπως μονότονο σε κάποιες στιγμές και παρότι υπάρχουν κάποιες χαζές στιγμές, στο σύνολο αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική ταινία που έχει πολύ μισητούς ‘κακούς’ οι οποίοι δεν διστάζουν να δολοφονούν εν ψυχρώ! Υπάρχουν στιγμές έντονου σασπένς και γενικότερα κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους ωστόσο το καλύτερο στοιχείο του είναι το δυνατό και ανατρεπτικό φινάλε!
Και τα δυο θρίλερ είναι πολύ καλά ωστόσο το rabid dogs μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον και πρωτότυπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου