Σελίδες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

NIGHTMARE CINEMA 2018

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Στο «Nightmare Cinema», οι πέντε ιστορίες παρουσιάζονται ως μικρού μήκους ταινίες που προβάλλονται για ένα ακροατήριο πέντε αιχμάλωτων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν σε ένα μυστηριώδες θέατρο. (cinepivates.gr)

Σχόλιο:Μια απ'τις καλύτερες ανθολογίες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία όπου η κάθε μια ιστορία ανήκει και σε διαφορετικό υποείδος τρόμου!Οι ιστορίες συνδέονται μέσω του Mickey Rourke που δείχνει στον εκάστοτε θεατή τη μικρού μήκους ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος (ο θεατής)!
Το the thing in the woods ξεκινάει ως ένα τυπικό slasher δείχνοντας μας όμως κατευθείαν τους τελευταίους επιζήσαντες ωστόσο στην συνέχεια κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές!Την βρήκα διασκεδαστική,αστεία και έχει ενδιαφέροντες και πολύ gory φόνους!
Το mirare είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον body horror σχετικά με μια γυναίκα που υποβάλλεται σε πλαστική επέμβαση όμως αρχίζει να πιστεύει ότι το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό!Έχει ατμόσφαιρα παράνοιας,δημιουργεί σασπένς και έχει εξαιρετικά πρακτικά εφέ!
Το mashit είναι ένα possession θρίλερ σχετικά με έναν δαίμονα που βασανίζει τα παιδιά και το προσωπικό ενός οικοτροφείου!Δεν παίρνει τον εαυτό του απόλυτα στα σοβαρά,διαθέτει στοιχεία exploitation ταινιών και προσφέρει άφθονο gore και διασκέδαση!
Το this way to egress είναι ένα ανατριχιαστικό ασπρόμαυρο ψυχολογικό θρίλερ με αποπνικτική ατμόσφαιρα σχετικά με μια γυναίκα που βρίσκεται σε ένα μυστηριώδες απόκοσμο ιατρείο μαζί με τα δυο της παιδιά!Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια,δεν μου άρεσε όμως ο τρόπος που κλείνει!
Το dead είναι ένα αγωνιώδες θρίλερ με μεταφυσικά στοιχεία σχετικά με ένα παιδί που βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο αλλά και με φαντάσματα!Η ιστορία αυτή έχει πολύ σασπένς και έναν πολύ συμπαθή κεντρικό ήρωα!

αγωνία:5/5
splatter:5/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:2/5





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου