Σελίδες

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

CLASSIC DUELS 178



 DEADLY FRIEND(1986):60%         HALLOWEEN III:SEASON OF THE WITCH(1982):40%


DEADLY FRIEND
STORY: Στο «Deadly Friend» ένας ιδιοφυής νεαρός εμφυτεύει τεχνητό εγκέφαλο στην άτυχη γειτόνισσά του που σκοτώθηκε από τον βίαιο και αλκοολικό πατέρα της. Η κοπέλα ξαναζωντανεύει αλλά η αλλόκοτη συμπεριφορά της προμηνύει δυσάρεστες και αιματηρές εξελίξεις.(horrormovies.gr)

HALLOWEEN III:SEASON OF THE WITCH
STORY: Ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει μάσκες έχει σκοπό να σκοτώσει πολλά παιδιά το βράδυ του Halloween με κάτι διαβολικό που κρύβεται μέσα στις μάσκες.


Σχόλιο: To deadly friend είναι ένα πολύ διασκεδαστικό θρίλερ με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα! Ο συνδυασμός τεχνητής νοημοσύνης και νεκρανάστασης είναι απολαυστικός και επίσης θίγεται το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας, επιφανειακά μεν αλλά σε αγγίζει! Πολύ καλά βρήκα και τα εφέ ενώ προσφέρει και κάποιες καλές δόσεις gore! Σίγουρα η ιστορία είναι προβλέψιμη στο μεγαλύτερο μέρος και υπάρχουν πολλές cheesy στιγμές που φέρνουν γέλιο αλλά στο σύνολο η ταινία με έκανε να περάσω πολύ καλά!

Το Halloween III: season of the witch πέφτει θύμα του ονόματος του, μιας και παραπέμπει στο γνωστό franchise ταινιών και είναι γραμμένο κι αυτό εν μέρει από τον Carpenter! Δεν έχει να κάνει σε τίποτα λοιπόν με τις γνωστές ταινίες και αυτό ίσως ξενίσει πολλούς αλλά ως αυτόνομη ταινία το βρήκα ένα διασκεδαστικό πρωτότυπο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που προσφέρει μπόλικη δράση και gore αλλά και αρκετές cheesy σκηνές!

Και οι δυο ταινίες ανήκουν στο είδος του τρόμου και της επιστημονικής φαντασίας και είναι εξίσου διασκεδαστικές ως b-movie ταινίες με τα καλά και τα κακά τους! Πέρασα καλά και με τις δυο αλλά η ιστορία που με άγγιξε περισσότερο και μου φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα ήταν αυτή του deadly friend!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου