Σελίδες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

CLASSIC DUELS 146


ANGEL(1983):45%                                                    THE KISS(1988):55%


ANGEL
STORY:Την ημέρα η Μόλυ Στιούαρτ, μιά γλυκιά 15χρονη, είναι άριστη μαθήτρια στο ιδιωτικό σχολείο ενώ τη νύκτα μεταμορφώνεται στον "Άγγελο", μια πεταλούδα που δουλεύει στα πεζοδρόμια του Χόλλυγουντ. Οι φίλοι της είναι και αυτοί άνθρωποι της νύκτας. Η Μέη είναι η τραβεστί που προσέχει την Μόλυ σαν μητέρα. Η Λόνα είναι μιά πόρνη που ονειρεύεται την Ταϊτή και ο Κιτ Κάρσον είναι ένας πρώην καουμπόϋ του κινηματογράφου. Ο εφιάλτης έρχεται όταν η Μόλυ βρίσκει την Λόνα νεκρή και ξέρει ότι είναι η μόνη που μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο. Ο δολοφόνος όμως την γνωρίζει και η Μόλυ γίνεται ένας κινούμενος στόχος...

THE KISS
STORY:Δυο αδερφές, η Felice και η Hillary, χωρίστηκαν όταν ήταν μικρές. Η Felice πήγε να ζήσει με τη θεία της που της κληροδότησε μια κατάρα με ένα φιλή. Μετά από χρόνια η Felice ψάχνει την οικογένεια της αδερφής της για να δώσει με τη σειρά της την κατάρα στην ανιψιά της Amy. Όταν η αδερφή της σκοτώνεται σε δυστύχημα, η Felice αρπάζει την ευκαιρία και πλησιάζει την οικογένεια.

Σχόλιο: Το angel είναι ένα αστυνομικό θρίλερ-slasher σχετικά με μια ανήλικη που γίνεται πόρνη και κινδυνεύει από έναν serial killer! Βρήκα ενδιαφέρουσα την ιδέα ωστόσο η εκτέλεση είναι αρκετά cheesy! Για να μην παρεξηγηθώ είναι μια διασκεδαστική ταινία που διαθέτει σασπένς αλλά και χαβαλέ και προσφέρει αρκετές αστείες στιγμές οι οποίες όμως δεν ξέρω αν βγήκαν έτσι εσκεμμένα μιας και η ταινία δεν έχει κατηγοριοποιηθεί ως κωμωδία! Σίγουρα λοιπόν δεν είναι ένα θρίλερ που μπορείς να το πάρεις στα σοβαρά αλλά με διάθεση για χαβαλέ βλέπεται αρκετά ευχάριστα!

Το the kiss είναι ένα μεταφυσικό slasher με μια μάγισσα που αλλάζει σώματα και σκοτώνει όποιον της μπει εμπόδιο! Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό, έχει γρήγορο ρυθμό, μια ενδιαφέρουσα κακιά και αρκετούς βίαιους φόνους! Υπάρχουν σεναριακές τρύπες και στο σύνολο είναι προβλέψιμο θριλεράκι αλλά προσωπικά πέρασα πολύ καλά βλέποντας το!

Και τα δυο είναι χαβαλεδιάρικα θριλεράκια που έχουν τα ελαττώματα τους ωστόσο πιο σοβαρό και αποτελεσματικό για τα δικά μου γούστα βρήκα το the kiss!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου