Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

CLASSIC DUELS 145



 INNOCENT BLOOD(1992):40%                               SLEEPWALKERS(1992):60%


INNOCENT BLOOD
STORY:Το «Innocent Blood» περιστρέφεται γύρω από την Marie, μια γοητευτική γυναίκα βαμπίρ που τρέφεται με αντρικό αίμα. Όταν όμως η απόπειρα να σκοτώσει τον αρχηγό μιας συμμορίας μαφιόζων πάει στραβά, η γοητευτική βαμπιρέλα προσπαθεί με τη βοήθεια ενός αστυνομικού που ερωτεύεται να ξεπαστρέψει τον μεταμορφωμένο πλέον σε βρικόλακα αρχιμαφιόζο προτού είναι αργά.(horrormovies.gr)

SLEEPWALKERS
STORY:Το «Sleepwalkers» αφηγείται την δραματική ιστορία δύο νυκτοβατών. Πρόκειται για τερατώδη πλάσματα που έχουν την ικανότητα να παίρνουν ανθρώπινη μορφή και να ξεγελούν τους ανθρώπους. Σκοπός τους είναι να βρουν μια παρθένα για να τραφεί η μητέρα νυκτοβάτης και ο γιος της την βρίσκει στο πρόσωπο μιας όμορφης κοπέλας που εργάζεται σ’ ένα κοντινό cinema.(horrormovies.gr)

Σχόλιο: Το innocent blood είναι μια κωμωδία τρόμου που συνδυάζει τα βαμπίρ με την μαφία! Διαθέτει χιούμορ, κάποια καλά εφέ και γίνεται διασκεδαστική ωστόσο η πλοκή μου πέρασε κάπως αδιάφορη μιας και δεν έχει να δώσει κάτι που να μην έχουμε ξαναδεί! Προσφέρει όσα υπόσχεται λοιπόν αλλά χωρίς να δίνει το κάτι παραπάνω!

Το sleepwalkers είναι ένα θρίλερ βασισμένο σε βιβλίο του Stephen King και η αισθητική του b-movie που έχει ίσως ξενίσει κάποιους! Υπάρχουν ελαττώματα όπως κάποιες μη λογικές συμπεριφορές, οι κακογραμμένοι διάλογοι και κάποια σκηνοθετικά λάθη ωστόσο έχει μια πρωτότυπη ιστορία να διηγηθεί, δεν είναι όσο προβλέψιμο περίμενα και το βρήκα στο σύνολο πολύ διασκεδαστικό!

Αν και το innocent blood είναι πιο προσεγμένο σαν παραγωγή, βρήκα πολύ πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο το sleepwalkers!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου