Σελίδες

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

CLASSIC DUELS 137



 BLUE SUNSHINE(1977):55%                           NIGHT TERROR(1977):45%


BLUE SUNSHINE
STORY:Ένας άνδρας ερευνάει μια παράξενη σειρά φόνων όπου οι θύτες χάνουν τα μαλλιά τους και αποκτούν φονικά ένστικτα την ώρα που διώκεται άδικα από την αστυνομία για έναν από τους φόνους.(b-movies.gr)

NIGHT TERROR
STORY:Μια νοικοκυρά βρίσκεται κυνηγημένη από έναν ψυχοπαθή όταν τον βλέπει να δολοφονεί έναν αστυνομικό!
Σχόλιο: Το blue sunshine είναι ένα σουρεαλιστικό θρίλερ σχετικά με ένα ναρκωτικό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε λυσσασμένους δολοφόνους! Μπορεί σαν ιδέα να μην  μοιάζει πρωτότυπη, αλλά στην πράξη η ταινία έχει την δική της ταυτότητα που την κάνει να ξεχωρίζει! Μου άρεσε η ιστορία και μου άρεσαν πολύ κάποιες ανατριχιαστικές στιγμές που διαθέτει ωστόσο θα μπορούσε να έχει καλύτερο ρυθμό, καλύτερες ερμηνείες και με ξένισαν κάποιες μη λογικές συμπεριφορές που υπάρχουν!

Το night terror είναι ένα αγωνιώδες θρίλερ που εστιάζει στο οδικό κυνηγητό της πρωταγωνίστριας από τον δολοφόνο! Σαν ιστορία είναι τελείως απλοική και χωρίς εκπλήξεις ωστόσο τα πάει πολύ καλά σε αυτό που είναι το ζητούμενο της, δηλαδή στο σασπένς και την αγωνία για την τύχη της ηρωίδας και επίσης βρήκα έξυπνες και ρεαλιστικές (ως επί το πλείστον) τις αντιδράσεις της!

 Αν και πιο διασκεδαστικό το night terror, εκτίμησα την διαφορετικότητα και ιδιαιτερότητα του blue sunshine!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου