Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

TV-SERIES: CHUCKY (2021-)


 Βαθμολογία:7,5/10

Είδος: Θρίλερ, τρόμου

Story:Μια μικρή και φαινομενικά ειδυλλιακή αμερικανική πόλη βυθίζεται στο απόλυτο χάος όταν μια ανατριχιαστική κούκλα εμφανίζεται σε ένα τοπικό υπαίθριο παζάρι. Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων στυγερών δολοφονιών, τα βρώμικα μυστικά και οι υποκριτικές συμπεριφορές των κατοίκων της πόλης βγαίνουν στο φως.(yourate.gr)

Σχόλιο: Season 1: Όντας μεγάλος φαν του franchise, ομολογώ πως χάρηκα απεριόριστα με την ιδέα να γίνει σειρά και να μας δώσει περισσότερο χορταστικές δόσεις της αγαπημένης δολοφονικής κούκλας! Η σειρά μας παρουσιάζει κάποιους νέους χαρακτήρες μαζί με τις δικές τους προσωπικές ιστορίες στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο μέρος επαναφέρει τους γνωστούς και αγαπημένους από τις ταινίες χαρακτήρες με αποτέλεσμα να ενθουσιάζει τους fans! Το γεγονός πως τοποθετεί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους νεαρούς έφηβους και μάλιστα δίνοντας τους ιστορίες σχετικά με το bullying, την ομοφυλοφιλία κτλ το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και τολμηρό ωστόσο οι μικροί αυτοί χαρακτήρες μεταδίδουν στην σειρά μια παιδική αφέλεια με τις συμπεριφορές και τις αποφάσεις τους που πολλές φορές δείχνουν παιδικές και μη λογικές! Βέβαια δεν νομίζω να περίμενε κανείς λογική και ρεαλισμό από μια τέτοια σειρά αλλά όσο να ναι θα ήθελα να έχει περισσότερη σοβαρότητα και πιο αληθοφανείς καταστάσεις! Σίγουρα η επανεμφάνιση των αγαπημένων απ'τις ταινίες χαρακτήρων μου άρεσε πάρα πολύ και εννοείται μου άρεσε και το χιούμορ της σειράς! Η σειρά λοιπόν αποτελεί μια ενδιαφέρουσα μίξη ανάλαφρης εφηβικής κωμωδίας και βίαιου τρόμου που σίγουρα θα διασκεδάσει αυτούς που θα την δουν ωστόσο θα ήθελα για την επόμενη σεζόν πιο λογικές συμπεριφορές!(7,5)

Season 2: Η δεύτερη σεζόν κινείται στα ίδια επίπεδα με την πρώτη! Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα που να θυμίζει τις πρώτες κλασικές ταινίες του Chucky μιας και η σειρά δείχνει να κινείται πολύ πιο ξεκάθαρα στο είδος της κωμωδίας ωστόσο σίγουρα παραμένει διασκεδαστική για τους φαν της διάσημης κούκλας! Τα πρώτα επεισόδια δεν με ενθουσίασαν ωστόσο οι γνωστοί αγαπημένοι ήρωες είναι απολαυστικοί και μου άρεσε η επιστροφή του Glen! Στα τελευταία επεισόδια ο ρυθμός φτιάχνει αρκετά και μας χαρίζουν μπόλικους gory φόνους αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες ανατροπές! Σίγουρα για ακόμα μια φορά δεν σε κάνει να πάρεις τους χαρακτήρες και την πλοκή στα σοβαρά, όμως διαθέτει χιούμορ και αίμα και γίνεται για ακόμα μια φορά διασκεδαστική!(7,5)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου