Σελίδες

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

CLASSIC DUELS 100



 










YOUR VICE IS A LOCKED ROOM...(1972):53%    WHOEVER SLEW AUNTIE ROO?(1972):47%


YOUR VICE IS A LOCKED ROOM AND ONLY I HAVE THE KEY
STORY:Μια σειρά δολοφονιών λαμβάνουν χώρα κοντά στην έπαυλη ενός εκφυλισμένου συγγραφέα και της συζύγου του!

WHOEVER SLEW AUNTIE ROO?
STORY:Μια χήρα με ψυχιατρικά προβλήματα προσελκύει ανυποψίαστα παιδιά στην έπαυλη της σε μια παράξενη παραλλαγή του Hansel and Gretel'!
Σχόλιο:Το your vice is a locked room and only I have the key είναι ένα giallo που πέρα απ΄το μυστήριο του δολοφόνου και τους gory φόνους βάζει στο παιχνίδι και την ενδοικογενειακή βία με τον δικό του τρόπο! Μου άρεσε πολύ η σκηνοθεσία και ιδιαίτερα οι μουσικές επιλογές που ντύνουν κάποιες σκηνές και η πλοκή κράτησε το ενδιαφέρον μου με το μυστήριο και τις ανατροπές της όμως βρήκα τις συμπεριφορές των χαρακτήρων σε πολλές στιγμές μη λογικές και γεμάτες υπερβολή και σε συνδυασμό με κάποιες καταστάσεις και διαλόγους που υπάρχουν γελοιοποιούν ως ένα βαθμό την ταινία!

Το whoever slew Auntie Roo είναι μια διαφορετική και πιο ρεαλιστική εκδοχή του παραμυθιού ‘Χάνσελ και Γκρέτελ’! Αν και υστερεί σε τρόμο και η πλοκή δεν έχει πολλές εξελίξεις, καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος χάρη στους χαρακτήρες της, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που εξελίσσεται ο χαρακτήρας της Auntie Roo που είναι και άψογα ερμηνευμένος και γενικότερα μου άρεσε η θεατρικότητα που υπάρχει στις ερμηνείες!

Παρότι το whoever slew Auntie Roo είναι πιο σοβαρό και προσεγμένο σαν παραγωγή, προτιμώ ελαφρώς περισσότερο το your vice is a locked room για το λόγο του ότι έχει ένα πιο πλούσιο σε εξελίξεις σενάριο κάτι που το καθιστά πιο διασκεδαστικό!

  


                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου