Σελίδες

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

TV-SERIES: KINGDOM (2019-)


 Βαθμολογία:8/10

Είδος: Δραματική περιπέτεια, τρόμου

Story:Παράξενες φήμες για τον άρρωστο βασιλιά κυριεύουν ένα βασίλειο. O εστεμμένος πρίγκιπας είναι η μόνη ελπίδα κόντρα σε μια μυστηριώδη επιδημία που ταλαιπωρεί τον λαό.(yourate.gr)


Σχόλιο:Season 1: Το kingdom είναι μια Νοτιοκορεάτικη σειρά εποχής και τρόμου με ζόμπι που αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα ιστορικά στοιχεία που μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή και έχουμε να ασχοληθούμε πέρα από τα ζόμπι και με βασιλιάδες, διαδόχους και συνομωσίες! Μου άρεσε πολύ η προσθήκη των ιστορικών στοιχείων και βρήκα πολύ καλοφτιαγμένη στο σύνολο την σειρά ενώ καταφέρνει να δημιουργήσει και έντονες σκηνές τρόμου και αγωνίας! Αυτό που θα ήθελα είναι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες μιας και δεν προλαβαίνουμε να τους γνωρίσουμε ουσιαστικά αν και θεωρώ στη συνέχεια θα επιτευχθεί κι αυτό! Γενικά η σεζόν με κράτησε καθηλωμένο και στα 6 επεισόδια και με έκανε να θέλω πολύ να δω την συνέχεια!(7)

Season 2: Η δεύτερη σεζόν απογειώνει την σειρά καθώς προσφέρει συνεχείς εξελίξεις και δράση και γίνεται άκρως διασκεδαστική! Πέρα από τις συνωμοσίες σχετικά με τον θρόνο που κρατάνε για ακόμα μια φορά αμείωτο το ενδιαφέρον και προσφέρουν κάποιες καλές ανατροπές, υπάρχουν κάποια πρωτότυπα στοιχεία όσον αφορά τον τρόπο που δημιουργούνται τα ζόμπι και το πώς αντιμετωπίζονται που κάνουν την σειρά να ξεχωρίζει από υπόλοιπες ζομποταινίες και σειρές! Επίσης σε αυτή τη σεζόν οι χαρακτήρες καταφέρνουν να κάνουν εντύπωση, τόσο ο πολύ συμπαθής πρωταγωνιστής αλλά και η έξυπνη γιατρός όσο και η κακιά και δολοπλόκα βασίλισσα! Το τελευταίο επεισόδιο θα μπορούσε να αποτελέσει και οριστικό κλείσιμο της σειράς αν δεν μας δινόταν λίγο πριν το τέλος ένα μυστηριώδες cliffhanger που μας βάζει σε περιέργεια για την συνέχεια! Δεν ξέρω πως θα μπορέσει να επαναλάβει τα επίπεδα αυτής της σεζόν αλλά σίγουρα θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι μας περιμένει στην τρίτη σεζόν!(8)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου