Σελίδες

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

CLASSIC DUELS 99


















CRAWLSPACE(1986):52%                                                     CANNIBAL APOCALYPSE(1980):48%


CRAWLSPACE
STORY:Ένας ψυχοπαθής γιατρός, γιος πρώην βασανιστή των ναζί, τρομοκρατεί νεαρές γυναίκες που νοικιάζουν τα διαμερίσματα του.(b-movies.gr)

CANNIBAL APOCALYPSE
STORY:Ένας βετεράνος του Βιετνάμ έχει προσβληθεί μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του από μία περίεργη μεταδοτική ασθένεια που τους κάνει να έχουν κανιβαλικές τάσεις. Πολλά χρόνια μετά, η περίεργη αυτή ομάδα ξανασμίγει στην Ατλάντα με σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση με το να εξαπλώνουν την ασθένειά τους.(b-movies.gr)

Σχόλιο:Το crawlspace ξεκινάει πολύ υποσχόμενα με τις παγίδες που στήνει ο ‘κακός’ και θα μπορούσε να γίνει ένα αρκετά διαστροφικό και σκληρό θρίλερ ωστόσο στη συνέχεια γίνεται αρκετά cheesy χάνοντας έτσι την σοβαρότητα και επίσης αναλώνεται σε ανούσιες σκηνές! Αυτά που μου άρεσαν είναι η αρχή και τα τελευταία αγωνιώδη και κλειστοφοβικά λεπτά, ο διαστροφικός κακός και γενικότερα όλες οι σκηνές στις οποίες εμφανίζεται όπου χρησιμοποιείται και μια μουσική υπόκρουση που την βρήκα ανατριχιαστική!

Το cannibal apocalypse είναι μια παραλλαγή του είδους των ζόμπι ταινιών καθώς εδώ έχουμε μεν μεταδοτική ασθένεια που μετατρέπει τους ανθρώπους σε κανίβαλους αλλά δεν τους κάνει να χάνουν την ανθρώπινη υπόσταση τους! Γενικά η πλοκή με κράτησε, μου άρεσε το φινάλε και μου άρεσε που έχει αρκετό gore, απ’την άλλη όμως είναι αρκετά cheesy και αυτή η αίσθηση με ακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια και βρήκα αταίριαστη τη μουσική υπόκρουση!

Και οι δυο ταινίες έχουν τα προβλήματα τους, ελαφρώς περισσότερο ωστόσο προτιμώ το crawlspace για το λόγο πως διαθέτει κάποιες πολύ ανατριχιαστικές στιγμές!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου