Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

CLASSIC DUELS 78





















THE INCUBUS(1981):35%                                                             THE STEPFATHER(1987):65%


THE INCUBUS
STORY:Μια μικρή πόλη τρομοκρατείται από μια σειρά δολοφονιών νεαρών γυναικών. Όλα τα θύματα πριν δολοφονηθούν, έχουν δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση. Ο Γιατρός της πόλης αρχίζει να πιστεύει πως για τις επιθέσεις ευθύνεται ένας δαίμονας, ο οποίος κυκλοφορεί την μέρα με την μορφή ανθρώπου... καλή ταινία τρόμου με ικανοποιητική ατμόσφαιρα και αναπάντεχο φινάλε...(retromaniax.gr)

THE STEPFATHER
STORY:Ο Τζέρι Μπλέικ παντρεύεται χήρες ή χωρισμένες με παιδιά, ψάχνοντας την τέλεια οικογένεια. Κάθε φορά όμως κάτι τον απογοητεύει και σκοτώνει όλα τα μέλη της "νέας" του οικογένειας προχωρώντας στην επόμενη, αλλάζοντας εμφάνιση και ταυτότητα.(ishow.gr)

Story:Το incubus είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ σχετικά με ένα πλάσμα που βιάζει και δολοφονεί γυναίκες! Βρήκα ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη την ιδέα και γενικά η ταινία είναι αρκετά διασκεδαστική στο σύνολο ωστόσο η ιστορία δεν είναι αρκετά καλά ανεπτυγμένη με αποτέλεσμα να μην βγάζει πάντα νόημα, σκηνοθετικά πολλά μένουν στην φαντασία του θεατή οπότε δεν πρέπει να περιμένει κανείς αρκετό gore και επίσης υπάρχουν στιγμές αλλά και ερμηνείες που προκαλούν άθελα τους γέλιο! Σαν σύνολο πάντως μου άρεσε και πέρασε ευχάριστα η ώρα, έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ανατροπές και μου άρεσε το φινάλε!
Το the stepfather είναι ένα διασκεδαστικό slasher που βλέπεται ευχάριστα και τυγχάνει μιας απολαυστικής ερμηνείας από τον πρωταγωνιστή Terry OQuinn! Μπορεί να είναι σχετικά προβλέψιμο και να ήθελα περισσότερους και πιο gory φόνους όμως αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη στο είδος και συνδυάζει με πολύ πετυχημένο τρόπο το χιούμορ και τον τρόμο!
Και τα δυο θρίλερ τα βρήκα αρκετά διασκεδαστικά για τους φαν του είδους ωστόσο πιο αποτελεσματικό μου φάνηκε το the stepfather!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου