Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

CLASSIC DUELS 77





















DEEP RISING(1998):85%                                               L'ARCANO INCANTATORE(1996):15%


DEEP RISING
STORY:Μισθοφόροι πειρατές έρχονται αντιμέτωποι με γιγάντια υποβρύχια τέρατα στην προσπάθεια να καταλάβουν πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.(b-movies.gr)

L'ARCANO INCANTATORE
STORY:'Ενας φοιτητής,ο Giacomo,καταδικάζεται από την Παπική εξουσία με την κατηγορία πως αποπλάνησε ένα νεαρό κορίτσι!Τότε αναγκάζεται να το σκάσει και βρίσκει καταφύγιο σε έναν αφορισμένο παπά!Σύντομα ο Giacomo ανακαλύπτει πως ο παπάς έχει αφοριστεί εξαιτίας της ενασχόλησης του με την μαύρη μαγεία και εύχεται να μην είχαν συναντηθεί ποτέ!


Σχόλιο:Το deep rising είναι ένα creature θρίλερ με ένα γιγάντιο χταπόδι που προσφέρει άφθονη δράση και gore και γίνεται πολύ διασκεδαστικό! Έχει μια cheesy διάθεση και το σενάριο πάσχει από έλλειψη λογικής και ρεαλισμού αλλά αυτά με τίποτα δεν χαλάνε το σύνολο μιας και η ταινία καταφέρνει να σε κρατήσει καθηλωμένο μέχρι το τέλος χωρίς να σε κουράσει στιγμή!
Το larcano incantatore είναι ένα ατμοσφαιρικό Ιταλικό θρίλερ που έχει ένα πρωτότυπο σενάριο, επιβλητική ατμόσφαιρα καθώς και κάποιες ανατριχιαστικές στιγμές ωστόσο έχει έναν πολύ αργό ρυθμό, στερείται ουσιαστικής δράσης και αναλώνεται περισσότερο σε φλυαρίες και επίσης βρήκα απότομο το φινάλε!
Μπορεί το larcano incantatore να κερδίζει σε πρωτοτυπία και σε αίσθηση τρόμου, ωστόσο προσωπικά απόλαυσα πολύ περισσότερο το deep rising μιας και είναι πολύ διασκεδαστικό σε όλη του την διάρκεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου