Σελίδες

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

CLASSIC DUELS 75



BAD TASTE(1987):10%                                                                           THE LOST BOYS(1987):90%


BAD TASTE
STORY:Απειλητικοί εξωγήινοι καταφθάνουν στη Νέα Ζηλανδία και μετατρέπουν τους κατοίκους μιας κωμόπολης σε μεζεδάκια για κάποια διαγαλαξιακή αλυσίδα φαστ-φουντ. Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας επιστρατεύονται για να σώσουν την ανθρωπότητα.(cine.gr)

THE LOST BOYS
STORY:Σε μια επαρχιακή πόλη της Αμερικής, όπου κυριαρχεί η βία των νεανικών συμμοριών,μια ομάδα παιδιών τα βάζει με μια παρέα βρυκολάκων.(athinorama.gr)
Σχόλιο:Το bad taste είναι μια χαβαλεδιάρικη σπλατεριά που στερείται όμως ουσιαστικής πλοκής! Σίγουρα το υπερβολικό και κάποιες φορές εμπνευσμένο gore καθώς και οι αστείες στιγμές το κάνουν να βλέπεται ευχάριστα ωστόσο δεν θεωρώ ότι έχει κάτι ικανό να εντυπωσιάσει το σύγχρονο κοινό καθώς σαν ιστορία δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον για να σε κρατήσει και να σου μείνει!
Το the lost boys είναι μια κωμωδία τρόμου με βρικόλακες που περιέχει όλα τα σωστά συστατικά για να γίνει πολύ διασκεδαστική! Έχει αίμα, δράση, χιούμορ, ωραίες μουσικές επιλογές και είναι και αρκετά στιλάτη με αποτέλεσμα να βλέπεται πολύ ευχάριστα! Μπορεί πλέον να μοιάζει κάπως συνηθισμένη και προβλέψιμη ως ένα βαθμό, παραμένει όμως μια πολύ καλή ταινία που βλέπεται ανετότατα μέχρι και σήμερα!
Προσωπικά λοιπόν ξεχωρίζω σαφώς περισσότερο το the lost boys μιας και δίνει κάτι πολύ ανώτερο σεναριακά αλλά και τεχνικά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου