Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

CLASSIC DUELS 8





















WAXWORK(1988):60%                                                                      PUMPKINHEAD(1988):40%


WAXWORK
STORY:Ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης ενός μουσείου κέρινων ομοιωμάτων προσκαλεί μια παρέα νεαρών σε μεταμεσονύκτια επίδειξη, αλλά τα μακάβρια εκθέματα έρχονται στη ζωή με αιματηρά επακόλουθα.(b-movies.gr)

PUMPKINHEAD
STORY:Ένας άντρας ζωντανεύει ένα γιγαντιαίο δαίμονα εκδίκησης που ονομάζεται Pumpkinhead για να καταστρέψει τους εφήβους που σκότωσαν κατά λάθος το γιο του.


ΣΧΟΛΙΟ
WAXWORK: Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιστορία που γίνεται πολύ διασκεδαστική χάρη στην ποικιλία των πλασμάτων τρόμου! Υπάρχει ισορροπία μεταξύ της κωμωδίας και του τρόμου, με αποτέλεσμα να μην παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της αλλά χωρίς να γελοιοποιείται! Στα αρνητικά θα έβαζα κάποιες μη πιστευτές συμπεριφορές κατά τ’ άλλα όμως είναι μια πολύ διασκεδαστική κωμωδία τρόμου και μου άρεσε πολύ κι η μουσική που χρησιμοποιείται!
PUMPKINHEAD:Μεταφυσικό slasher με ένα πρωτότυπο πλάσμα αλλά με μια πλοκή που ακολουθεί τα τυπικά μονοπάτια του είδους! Το βρήκα πολύ καλό σκηνοθετικά, έχει ατμόσφαιρα τρόμου και βλέπεται πολύ ευχάριστα! Μόνη μου ένσταση είναι οι αδιάφοροι φόνοι αλλά ακόμα κι έτσι είναι διασκεδαστικό!

Το waxwork είναι μια κωμωδία τρόμου ενώ το pumpkinhead ένα σοβαρό έργο τρόμου και σε αυτό το κομμάτι τα πάει πολύ καλά!Και τα δυο είναι πολύ διασκεδαστικά και έχουν κάτι πρωτότυπο να δώσουν όμως ειδικά το waxwork βγάζει μια φρεσκάδα σε όλη τη διάρκεια με τα σκετσάκια του και το λάτρεψα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου