Σελίδες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

CLASSIC DUELS 2





















WARLOCK (1989)=75%                                          LET'S SCARE JESSICA TO DEATH(1971):25%


WARLOCK
STORY:Ένας σατανικός μάγος του 17ου αιώνα γλιτώνει το θάνατο και με τη βοήθεια του διαβόλου έρχεται στη σημερινή Καλιφόρνια, όπου έχει για αποστολή να βρει τα τρία τμήματα της Βίβλου του Εωσφόρου.

Let's scare Jessica to death
STORY:Έχοντας μόλις βγει από ένα ψυχιατρικό άσυλο, η Jessica μαζί με τον άντρα της και έναν φίλο, μετακομίζουν σε μια βικτοριανή αγροικία σε κάποια απομονωμένη περιοχή. Στο αγρόκτημα, η τριμελής παρέα βρίσκει μια νεαρή, αινιγματική, άστεγη χίπισσα που βρήκε καταφύγιο μέσα στο σπίτι. Αποφασίζουν να καλέσουν την κοπέλα να μείνει μαζί τους, αλλά σταδιακά η Jessica αρχίζει να βρίσκεται στο κέντρο μερικών ανατριχιαστικών αποκαλύψεων. 


Σχόλιο: Δυο τελείως διαφορετικά είδη ταινιών μιας και το ένα είναι περιπέτεια φαντασίας με στοιχεία τρόμου ενώ το άλλο ψυχολογικό θρίλερ οπότε είναι ανάλογα στα γούστα του καθενός το ποια θα προτιμήσει!Προσωπικά βρήκα το Warlock πιο διασκεδαστικό και ταιριάζει πιο πολύ στα γούστα μου ενώ το let's scare jessica to death είναι μεν ενδιαφέρον και ανατριχιαστικό σε στιγμές αλλά η πρώτη ώρα με κούρασε!
Warlock:Είναι μια πολύ διασκεδαστική ταινία που ακόμα και σήμερα δεν μοιάζει με καμία άλλη! Ο μάγος έχει πολύ ενδιαφέρον με τα μαγικά που κάνει αν και θα τον ήθελα πιο τρομαχτικό! Επίσης μου άρεσε πολύ η κεντρική ηρωίδα! Αυτό που μου έλειψε απ΄την ταινία είναι το gore,μιας και οι περισσότεροι φόνοι γίνονται off camera!Γενικά είναι περισσότερο μια περιπέτεια φαντασίας που διαθέτει και λίγο χιούμορ παρά μια ταινία τρόμου και προσωπικά μου άρεσε πολύ!
Lets scare Jessica to death: Ψυχολογικό θρίλερ που βασίζεται στην ατμόσφαιρα και το μυστήριο ενώ στο τελευταίο μισάωρο αποκτάει και λίγο τρόμο και αγωνία αλλά σε μικρές δόσεις! Την πρώτη ώρα την βρήκα αρκετά αργή και άνευ σημαντικών εξελίξεων, όμως μου άρεσαν οι σκηνές που η Jessica ακούει την φωνή! Στο τελευταίο μισάωρο τα πάει πολύ καλύτερα και καταφέρνει να γίνει ανατριχιαστική! Είναι λοιπόν ένα ενδιαφέρον slow-burn θρίλερ με μια συμπαθή πρωταγωνίστρια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου