Σελίδες

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

CLASSIC DUELS 173



 FLATLINERS(1990):58%                         TALES FROM THE DARKSIDE:THE MOVIE(1990):42%


FLATLINERS
STORY: Ένα παράτολμο πείραμα αποφασίζουν να διενεργήσουν πέντε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής, με στόχο να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο του θανάτου. Όμως, το ταξίδι που κάνουν οι φοιτητές πέρα από την ζωή φέρνει κινδύνους όταν οι εφιάλτες του παρελθόντος τους ζητούν εκδίκηση.

TALES FROM THE DARKSIDE:THE MOVIE
STORY:Το «Tales From The Darkside: The Movie» είναι μια ανθολογία τρόμου βασισμένες σε έργα των Stephen King, George Romero και Arthur Conan Doyle. Οι ιστορίες διαβάζονται από έναν πιτσιρικά σε μια γυναίκα κανιβαλιστικών τάσεων που ετοιμάζεται να τον ψήσει στο φούρνο και να τον φάει.(horrormovies.gr)

Σχόλιο: Το flatliners είναι ένα προσεγμένο θρίλερ με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και ένα εξαιρετικό cast! Μπορεί το ότι υστερεί σημαντικά σε τρόμο να ξενερώσει κάποιους αλλά έχει μια πολύ καλή ιστορία να διηγηθεί και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

To tales from the darkside:the movie είναι μια ανθολογία τρόμου/κωμωδίας βασισμένη σε μια σειρά των 80s! Αποτελείται από τρεις αρκετά διασκεδαστικές ιστορίες, η πρώτη έχει να κάνει με μια μούμια (εδώ βλέπουμε και την Julianne Moore στα πρώτα της βήματα), η δεύτερη με μια γάτα δολοφόνο και η τρίτη με ένα γκόλουμ που χαρίζει την ζωή σε έναν άντρα με αντάλλαγμα να μην μιλήσει ποτέ γι’αυτό! Και οι τρεις ιστορίες βλέπονται πολύ ευχάριστα ενώ και η βασική ιστορία που συνδέει τις μικρού μήκους ταινίες παρότι στην αρχή δείχνει ανούσια μου άρεσε έτσι όπως κατέληξε!

Πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικού ύφους ταινίες που τα πάνε πολύ καλά ωστόσο πιο πρωτότυπο και ενδιαφέρον σαν θέμα βρήκα το flatliners!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου