Σελίδες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

CLASSIC DUELS 172

MULTIPLE MANIACS(1970):47%                     THE VAMPIRE LOVERS(1970):53%



 MULTIPLE MANIACS
STORY: Ένα θίασος που κάνει περιοδεία είναι στη πραγματικότητα μια ομάδα από ψυχικά διαταραγμένους απαγωγείς, με την Lady Divine να ηγείται και να είναι η πιο κακιά και παράφρων από όλους, όμως η ζωή της θα αλλάξει όταν θα πέσει θύμα βιασμού από έναν γιγάντιο αστακό!

THE VAMPIRE LOVERS
STORY:Μια νεαρή προσβάλλεται από άγνωστη ασθένεια την ώρα που φιλοξενεί στο σπίτι της μια μυστηριώδη γυναίκα για την οποία υπάρχει η υποψία ότι είναι βρικόλακας.

Σχόλιο: Το multiple maniacs είναι ένα θρίλερ που βασίζεται στον ακραίο και απολαυστικό χαρακτήρα της lady divine και πετυχαίνει να προκαλέσει με τις ‘άρρωστες’ και έκφυλες σκηνές του κρατώντας έτσι το ενδιαφέρον και δεν λείπουν και κάποιες σκηνές ανθολογίας όπως η wtf σκηνή του φινάλε με τον αστακό! Απ’την άλλη όμως υστερεί σημαντικά σε πλοκή και οι σκηνές φόνων είναι κακοσκηνοθετημένες!

Το the vampire lovers είναι ακόμα ένα ερωτικό θρίλερ με βαμπίρ που σαν πλοκή είναι μια απ’τα ίδια αλλά είναι πολύ προσεγμένο και ατμοσφαιρικό  οπότε δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες παρόμοιας θεματικής ταινίες!

Αν και το multiple maniacs σου μένει στη μνήμη περισσότερο χάρη στις σοκαριστικές στιγμές δεν παύει να δείχνει ερασιτεχνικό ενώ το the vampire lovers παρότι δεν ξεχωρίζει σαν θέμα είναι πιο καλοφτιαγμένο στο σύνολο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου