Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

CLASSIC DUELS 166



 JACK BE NIMBLE(1993):58%                                THE BLACK HOUSE(1999):42%


JACK BE NIMBLE
STORY: Ο Jack και η Dora είναι δυο αδέρφια που τα εγκατέλειψαν οι γονείς τους από μωρά και δόθηκαν για υιοθεσία σε διαφορετικές οικογένειες! Χρόνια μετά και οι δυο είναι απεγνωσμένοι για να ξανασμίξουν! Όμως ο ένας είναι ψυχικά τραυματισμένος από την σαδιστική οικογένεια στην οποία δόθηκε και η άλλη έχει αποκτήσει κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις που την κάνουν να διαισθάνεται πότε ο αδερφός της είναι σε κίνδυνο!

THE BLACK HOUSE
STORY: Ένας ασφαλιστής ερευνά μια υπόθεση πιθανής απάτης που σχετίζεται με έναν θάνατο! Καθώς σιγά σιγά γίνονται οι αποκαλύψεις, θα καταλήξει να είναι όλο και πιο τρομοκρατημένος από αυτά που ανακαλύπτει!

Σχόλιο: Το jack be nimble είναι ένα ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό δράμα τρόμου που μας διηγείται μια ανθρώπινη ιστορία δυο αδερφών που χωρίστηκαν όταν ήταν παιδιά εμπλουτισμένη με πετυχημένα ανατριχιαστικά στοιχεία και με ενδιαφέρουσες ιδέες όπως οι δολοφονίες μέσω υπνωτισμού! Στα αρνητικά θα έβαζα μόνο την έλλειψη αληθοφάνειας σε πολλές από τις συμπεριφορές των χαρακτήρων!

Το the black house είναι μια Ιαπωνική κωμωδία τρόμου με στοιχεία από αστυνομικό θρίλερ που διαθέτει μια ενδιαφέρουσα ιδέα και ένα καλό αγωνιώδες τελευταίο μέρος ωστόσο την βρήκα τραβηγμένη σε διάρκεια, ο ρυθμός είναι αρκετά αργός, τα κωμικά στοιχεία είναι λίγα και διάσπαρτα και επίσης όσα γίνονται είναι εύκολο να προβλεφθούν από νωρίς!

Και οι δυο ταινίες είναι ενδιαφέρουσες μεν αλλά όχι τόσο δυνατές που να μπορούν να εντυπωσιάσουν ωστόσο το jack be nimble θεωρώ πως βλέπεται πιο ευχάριστα τόσο από άποψη ρυθμού όσο και ιστορίας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου