Σελίδες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

CLASSIC DUELS 148



 TRAITEMENT DE CHOC(1973):35%               THE LAST HOUSE ON THE LEFT(1972):65%


TRAITEMENT DE CHOC
STORY:Μία Γαλλίδα επιχειρηματίας πηγαίνει σε ένα απομακρυσμένο σπα αισθητικής μετά τον χωρισμό της. Εκεί, αρχίζει να υποψιάζεται τις μεθόδους που εφαρμόζει ο διευθυντής και ανακαλύπτει το φρικτό μυστικό πίσω από την επιτυχία της κλινικής.(m.ishow.gr)

THE LAST HOUSE ON THE LEFT
STORY:Δύο νεαρές γυναίκες απάγονται, βιάζονται και δολοφονούνται από μια συμμορία ψυχοπαθών, οι οποίοι στη συνέχεια αναζητούν καταφύγιο χωρίς να το γνωρίζουν στο σπίτι της μίας κοπέλας.(b-movies.gr)

Σχόλιο: Το traitement de choc είναι ένα Γαλλικό θρίλερ με μια κλινική που χρησιμοποιεί μυστηριώδεις τρόπους για την ευημερία των πελατών της και το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για πολλά θρίλερ παρόμοιας θεματικής που βγαίνουν μέχρι σήμερα! Αν και έχει αργό ρυθμό και λίγα στοιχεία τρόμου κατά τη διάρκεια, ο ρεαλισμός που διαθέτει βοηθάει στο να γίνουν ακόμα πιο ανατριχιαστικά τα τελευταία λεπτά και γενικότερα το τελευταίο μέρος το βρήκα πολύ καλό κι αγωνιώδες!

Το the last house on the left είναι ένα exploitation που παρά τα σκηνοθετικά και ερμηνευτικά του προβλήματα, έχει ένα δυνατό θέμα που δεν γίνεται να μην σε συνεπάρει! Αν και θεωρώ το remake που έγινε το 2009 πολύ καλύτερο, δεν παύει να είναι ένα πολύ δυνατό και σοκαριστικό θρίλερ που σε κρατάει στη τσίτα σε όλη τη διάρκεια!

Προσωπικά λοιπόν βρήκα πιο δυνατό σαν θρίλερ το the last house on the left και είναι μια ταινία που σου μένει στη μνήμη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου