Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

CLASSIC DUELS 141



 BODY BAGS(1993):53%                              DARK ANGEL:THE ASCENT(1994):47%


BODY BAGS
STORY:Τρεις ιστορίες μυστηρίου και τρόμου κατευθείαν από το νεκροτομείο!

DARK ANGEL:THE ASCENT
STORY:Μια γυναίκα που προορίζεται για την ελευθερία καταφέρνει να ξεφύγει από την Κόλαση. Όταν φτάνει στην Γη από τους υπονόμους της, τότε αποφασίζει να τιμωρήσει τους Αμαρτωλούς. Αλλά το τελευταίο πράγμα που περίμενε να βρει ήταν την αγάπη.

Σχόλιο:Το body bags είναι μια ανθολογία τρόμου που περιλαμβάνει τρεις χιουμοριστικές αλλά και ανατριχιαστικές ιστορίες! Η πρώτη ιστορία με τον serial killer έχει το περισσότερο σασπένς αλλά είναι πολύ συνηθισμένη! Η δεύτερη ιστορία με τα μαλλιά είναι η πιο πρωτότυπη και αστεία αλλά πάσχει στο κομμάτι του τρόμου και η τρίτη ιστορία με το στοιχειωμένο μάτι είναι επίσης πρωτότυπη και διασκεδαστική! Γενικά λοιπόν είναι μια ταινία με την οποία περνάς καλά!

Το dark angel:the ascent αν και δεν ανήκει επίσημα στο είδος της κωμωδίας προσωπικά θα το χαρακτήριζα ξεκάθαρα μια κωμωδία τρόμου μιας και περισσότερο θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς με κάποιες σκηνές του παρά να τρομάξεις! Έχει ένα πρωτότυπο σενάριο το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα ως προς το κομμάτι του τρόμου κατά τη γνώμη μου αλλά κι έτσι έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν σε αφήνει καθόλου να βαρεθείς, έχει ηθελημένα και μη πετυχημένες χιουμοριστικές στιγμές και έχει και αρκετό gore!

Αν και το dark angel είναι πιο πρωτότυπο, το body bags το βρήκα καλύτερο από άποψη ποιότητας παραγωγής!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου