Σελίδες

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

CLASSIC DUELS 128



 SCREAM AND SCREAM AGAIN(1970):80%         QUEENS OF EVIL(1970):20%


SCREAM AND SCREAM AGAIN
STORY:Η αστυνομία ερευνάει μια σειρά φόνων κατά τους οποίους τα θύματα βρίσκονται στραγγισμένα από αίμα και καταλήγει σε έναν επιστήμονα που ασχολείται με μια σειρά παράξενων πειραμάτων.(b-movies.gr)

QUEENS OF EVIL
STORY: Ένας νεαρός μοτοσικλετιστής βοηθάει έναν άντρα με σκασμένο λάστιχο ο οποίος όμως αργότερα καταλήγει νεκρός! Ο νεαρός κάνει μια παράκαμψη στο δάσος και συναντάει ένα σπίτι στο οποίο κατοικούν τρεις αδερφές οι οποίες μάλλον δεν είναι αυτό που δείχνουν!

Σχόλιο: Το scream and scream again ξεκινάει ως ένα τυπικό αστυνομικό θρίλερ με serial killer, όμως στην πορεία προσθέτοντας τα στοιχεία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας καταφέρνει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον! Μου άρεσε πολύ η κεντρική ιδέα και υπάρχουν κάποιες πολύ καλοσκηνοθετημένες σκηνές όπως η σκηνή καταδίωξης του δολοφόνου από την αστυνομία ωστόσο θα ήθελα το σενάριο καλύτερα ανεπτυγμένο για να μην αφήνει σεναριακές τρύπες και επίσης θα ήθελα περισσότερη ανάπτυξη χαρακτήρων ιδιαίτερα των καλών διότι μοιάζουν αρκετά αδιάφοροι!

Το queens of evil είναι ένα μεταφυσικό θριλεράκι που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον με το μυστήριο και την σαγηνευτική ατμόσφαιρα του αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά αργό και έχει μια απλοική και προβλέψιμη ιστορία που δεν αναπτύσσεται όσο θα έπρεπε για να εντυπωσιάσει! Μου άρεσαν πολύ οι τρεις πρωταγωνίστριες και μου άρεσε και μια δυνατή στιγμή του φινάλε αλλά στο σύνολο δεν διαθέτει πολλά που θα μείνουν στην μνήμη!

Προσωπικά βρήκα πιο διασκεδαστικό και πιο ενδιαφέρον σεναριακά το scream and scream again!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου