Σελίδες

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

CLASSIC DUELS 127



 INVADERS FROM MARS(1986):10%                  CODE OF HUNTING(1983):90%


INVADERS FROM MARS
STORY:Ένα νεαρό αγόρι βλέπει εξωγήινους να κυριεύουν την πόλη του και προσπαθεί να εμποδίσει την εισβολή τους στον υπόλοιπο πλανήτη.(b-movies.gr)

CODE OF HUNTING
STORY: Μια συνήγορος υπεράσπισης θα πρέπει να αναθεωρήσει τις αξίες της όταν θα γίνει θύμα μιας βίαιης διάρρηξης όπου θα έχει τρομακτικές συνέπειες για την οικογένεια της!
Σχόλιο: Το invaders from mars είναι μια ανεγκέφαλη αλλά διασκεδαστική ταινία τρόμου για όλη την οικογένεια! Μπορεί να στερείται σοβαρότητας, ρεαλισμού και βίας αλλά έχει χαβαλέ, μπόλικη δράση και μια cult διάθεση που της πάει!

Το code of hunting είναι ένα απόλυτα σοβαρό Ισπανικό θρίλερ που προσεγγίζει με ωμό ρεαλισμό πράγματα που έχουμε δει σε άλλα υποείδη όπως επιβίωσης, home-invasion, rape revenge κτλ, κάτι που το κάνει να δείχνει ακόμα πιο ανατριχιαστικό! Χωρίς να έχει σεναριακές τρύπες και περιττές υπερβολές και θίγοντας και κάποια ηθικά και κοινωνικά ζητήματα καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό αλλά και διασκεδαστικό! Στα συν και οι εξαιρετικές ερμηνείες!

Πρόκειται για δυο εκ διαμέτρου αντίθετες ταινίες ωστόσο πιο αποτελεσματική και καλοφτιαγμένη σε όλα τα επίπεδα βρήκα το code of hunting!


Δεν βρέθηκε trailer για το code of hunting!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου