Σελίδες

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

CLASSIC DUELS 123

                       


PACIFIC HEIGHTS(1990):70%                    THERE'S NOTHING OUT THERE(1991):30%


PACIFIC HEIGHTS
STORY:Ένα ζευγάρι που έχει επενδύσει τα πάντα σ'ένα βικτοριανό σπίτι, έχει προβλήματα μ'έναν περίεργο ένοικο, ο οποίος αποδεικνύεται επικίνδυνος και διεστραμμένος ψυχοπαθής.(athinorama.gr)

THERE'S NOTHING OUT THERE
STORY: Όταν ένας φανατικός με τις ταινίες τρόμου προειδοποιεί τους φίλους του πως οι Ανοιξιάτικες διακοπές τους σε ένα σπίτι ενέχει κινδύνους, εκείνοι τον περιγελούν μέχρι που ένας τεράστιος μεταλλαγμένος βάτραχος αρχίζει να τους σκοτώνει τον έναν μετά τον άλλον!
Σχόλιο: Το theres nothing out there είναι μια κωμωδία τρόμου όπου παρωδεί τις creature horror ταινίες και παράλληλα δίνει κάποια φρέσκα στοιχεία με την ιστορία της! Βρήκα πετυχημένο το χιούμορ και από ένα σημείο και μετά όπου συνηθίζεις την έλλειψη λογικής και τους εκνευριστικούς χαρακτήρες αποκτάει αρκετό χαβαλέ και γίνεται διασκεδαστική! Επίσης μου άρεσαν κάποια gore εφέ που έχει! Απ’την άλλη με χάλασε η εμφάνιση του τέρατος και οι επιθέσεις του που οριακά φαίνονται στην κάμερα!

Το pacific heights είναι ένα αγωνιώδες θρίλερ που κινείται σε ρεαλιστικά μονοπάτια, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι υπερβολές και οι ευκολίες! Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πλοκή, εξαιρετικές τις ερμηνείες και μου άρεσε που πετυχαίνει να σε κάνει να μισήσεις τον κακό και να θες να δεις τους καλούς να τον εκδικούνται!

Αν και το theres nothing out there είναι πιο διασκεδαστικό για τους horror fans, προσωπικά βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον σεναριακά το pacific heights!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου