Σελίδες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

CLASSIC DUELS 120

 

THE BLOOD ON SATAN'S CLAW(1971):54%                  WATCH ME WHEN I KILL(1977):46%


THE BLOOD ON SATAN'S CLAW
STORY:Οι χωριανοί ανακαλύπτουν έκαστος από ένα μέρος του σώματος ενός αλλόκοτου τριχωτού ζώου με μακριά τροχισμένα νύχια, πάνω στο δικό τους, άγνωστης προέλευσης και υπόστασης. Η μετάφραση στο φαινόμενο αυτό από τους πιστούς κατοίκους της περιοχής, είναι μια και μοναδική... ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!(horrormovies.gr)

WATCH ME WHEN I KILL
STORY:Ένας φαρμακοποιός δολοφονείται και μια γυναίκα τυχαίνει να δει τον ένοχο να φεύγει απ'την σκηνή του εγκλήματος! Τότε θα βρεθεί κυνηγημένη από τον δολοφόνο και ο σύντροφος της θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου πριν να είναι αργά!
Σχόλιο:Το The blood on satans claw είναι ένα ανατριχιαστικό θρίλερ σχετικά με ένα χωριό που οι νεαροί κάτοικοι του σιγά σιγά για κάποιο λόγο γίνονται οπαδοί του Σατανά! Αν και δεν υπάρχει το απαραίτητο focus σε πλοκή και χαρακτήρες και θα ήθελα ένα πιο δυνατό φινάλε, κρατάει το ενδιαφέρον μιας και διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα και πετυχαίνει να δημιουργήσει ατμόσφαιρα τρόμου!

Το watch me when I kill είναι ένα συνηθισμένο αλλά αρκετά αγωνιώδες giallo που αν και δεν είναι ούτε ιδιαίτερα στιλιζαρισμένο ούτε υπερβολικά βίαιο καταφέρνει να γίνει αποτελεσματικό και διασκεδαστικό! Η τελική αποκάλυψη δεν με συγκλόνισε αλλά μου άρεσε το κίνητρο και το βρήκα πολύ πιο σοβαρό από την πλειοψηφία των giallo!

Και οι δυο ταινίες είναι πολύ καλές ωστόσο θα προτιμήσω το the blood on satans claw γιατί έχει να δώσει κάτι το πιο ξεχωριστό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου