Σελίδες

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

CLASSIC DUELS 115



 MANHUNTER(1986):54%                                                                COURAGE(1984):46%


MANHUNTER
STORY:Ενας πρώην πράκτορας του FBI καλείται να επιστρέψει στην υπηρεσία του για να ανακαλύψει κάποιον ψυχοπαθή δολοφόνο, με τη βοήθεια του έγκλειστου στο ψυχιατρείο καθηγητή Ανιμπαλ Λέκτορ.(athinorama.gr)

COURAGE
STORY: Τρεις μαραθωνοδρομείς πιάνονται αιχμάλωτοι στην έρημο από μια ακροδεξιά πολιτοφυλακή!

Σχόλιο:Το manhunter είναι ένα πολύ σκοτεινό ψυχολογικό-αστυνομικό θρίλερ που μας παρουσιάζει για πρώτη φορά έστω και για λίγο τον χαρακτήρα του Hannibal! Είναι πάρα πολύ προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα, έχει πολύ καλογραμμένη πλοκή, ανατριχιαστικά ρεαλιστική ιστορία και πολύ καλές ερμηνείες!

Το courage είναι ένα πολύ διασκεδαστικό θρίλερ επιβίωσης που προφέρει ασταμάτητη δράση και αγωνία απ’την αρχή μέχρι το τέλος! Μπορεί να μην γίνονται ξεκάθαρα τα κίνητρα των δολοφόνων και υπάρχουν και κάποιες χαζές συμπεριφορές ωστόσο καταφέρνει να σε έχει στη τσίτα και να σε κάνει να παθιαστείς για να δεις τους πολύ μισητούς κακούς να πεθαίνουν!

Και οι δυο ταινίες είναι πολύ καλές στο είδος που υπηρετούν, το μεν manhunter είναι πιο προσεγμένο, έχει πιο καλογραμμένη πλοκή και είναι πρώτης κλάσης σε όλα τα επίπεδα αλλά και το courage ως b-movie κάνει εξαιρετικά καλά την δουλειά του και είναι άκρως διασκεδαστικό!


Δεν βρέθηκε trailer για το courage!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου