Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

CLASSIC DUELS 114

             


TOURIST TRAP(1979):58%                                              BAD RONALD(1974):42%


TOURIST TRAP
STORY:6 νέοι ταξιδεύοντας στην Αμερικάνικη επαρχία αναγκάζονται να σταματήσουν σε ένα απομακρυσμένο Μουσείο ομοιωμάτων όπου και τους περιμένει ένας εφιάλτης που θα καταλήξει σε μάχη για την επιβίωση.(b-movies.gr)

BAD RONALD
STORY:Ένας διεστραμμένος έφηβος ζει μέσα στους τοίχους του σπιτιού του και μετά τον θάνατο της μητέρας του όπου το σπίτι πωλείται σε μια οικογένεια εκείνος ερωτεύεται την μια κόρη!
Σχόλιο: Το tourist trap είναι ένα ανατριχιαστικό και αγωνιώδες slasher που διαθέτει μια πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα σχετικά με τις δολοφονικές μαριονέτες την οποία αξιοποιεί προσφέροντας κάποιους αρκετά εφευρετικούς φόνους! Όλα αυτά την κάνουν άκρως διασκεδαστική παρά το γεγονός πως οι χαρακτήρες είναι αρκετά αδιάφοροι!

Το bad Ronald είναι ένα ρεαλιστικό θρίλερ σχετικά με έναν νεαρό που για να γλιτώσει από την φυλακή κρύβεται μέσα στο σπίτι του ακόμα κι όταν εκεί μετακομίζει μια ανυποψίαστη οικογένεια! Το σενάριο θα μπορούσε να αποτελέσει και αληθινή ιστορία ως ένα βαθμό και κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος! Η μικρή διάρκεια βοηθάει στο να μην κάνει καθόλου κοιλιά αλλά από την άλλη ίσως χρειαζόταν περισσότερο χρόνο να αναπτυχθεί καλύτερα η ιστορία και οι χαρακτήρες της!

Προσωπικά προτιμώ το tourist trap μιας και το βρήκα πιο πρωτότυπο και προσεγγίζει περισσότερο το είδος του τρόμου!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου