Σελίδες

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

CLASSIC DUELS 106


DER FAN(1982):53%                                               DEADBEAT AT DAWN(1988):47%


DER FAN
STORY:Η δεκαεπτάχρονη Σιμόν έχει αναπτύξει μια νοσηρή εμμονή στο πρόσωπο του νέου ποπ εφηβικού ειδώλου. Όταν αποφασίσει να ταξιδέψει έως το Μόναχο με οτοστόπ για να τον συναντήσει, η ιστορία μας θα πάρει μια διεστραμμένη και αιματοβαμμένη τροπή.(themoviedb.org)

DEADBEAT AT DAWN
STORY:Η γυναίκα ενός συμμορίτη δολοφονείται από μέλη αντίπαλης συμμορίας και αυτός ορκίζεται εκδίκηση.(b-movies.gr)
Σχόλιο: Το der fan είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ σχετικά με την εμμονή μιας κοπέλας με έναν σταρ! Την πρώτη ώρα την βρήκα υπερβολικά αργή, μονότονη και χωρίς σημαντικές εξελίξεις ενώ το τελευταίο μισάωρο δεν καταφέρνει μεν να δώσει κάτι που δεν το περιμένεις ή έντονο σασπένς αλλά διαθέτει στοιχεία τρόμου και προσφέρει κάποιες διαστροφικές σκηνές! Επίσης μου άρεσε η μουσική υπόκρουση της ταινίας! Σίγουρα δεν είναι μια ταινία που θα ξαναέβλεπα για τον λόγο ότι είναι υπερβολικά αργή και κάπως βαρετή στο μεγαλύτερο μέρος της ωστόσο την βρήκα πολύ προσεγμένη σκηνοθετικά!

Το deadbeat at dawn είναι ένα θρίλερ εκδίκησης που εστιάζει στην κόντρα δυο αντίπαλων συμμοριών! Βρήκα αντιπαθητικούς όλους τους χαρακτήρες, θα ήθελα να έχει μια πιο ενδιαφέρουσα πλοκή και επίσης οι cheesy διάλογοι δεν σε αφήνουν να το πάρεις αρκετά στα σοβαρά ωστόσο απ’την άλλη μου άρεσε που είναι υπερβίαιο και βρήκα αρκετά καλή την τελική σκηνή πάλης!

Και οι δυο ταινίες έχουν λίγα να δώσουν από άποψη πλοκής, ωστόσο θα προτιμήσω το der fan μιας και το βρήκα πιο σοβαρό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου