Σελίδες

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

CLASSIC DUELS 105












PIN(1988):35%                                                                                             THE HIDDEN(1987):65%

PIN
STORY:Ο Λίον, που είναι ορφανός, αναπτύσσει μια αρρωστημένη σχέση με μια κούκλα, την οποία και ταυτίζει με τον πατέρα του.(athinorama.gr)

THE HIDDEN
STORY:Ένας μπάτσος και ένας πράκτορας του FBI κυνηγούν έναν εξωγήινο που μεταπηδάει από σώμα σε σώμα και σπέρνει το θάνατο  στην πόλη.(b-movies.gr)
Σχόλιο:Το pin είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ σχετικά με έναν εγγαστρίμυθο που έχει εμμονή με μια κούκλα! Παρότι ακροβατεί στην υπερβολή, το σενάριο αντιμετωπίζει με απόλυτη σοβαρότητα το θέμα και πετυχαίνει στο να μεταδώσει στον θεατή την ανατριχιαστική και διαστροφική ατμόσφαιρα που πρέπει! Θεωρώ ωστόσο πως η διάρκεια της ταινίας είναι αρκετά μεγάλη για αυτά που έχει να δώσει και επίσης δεν είναι απ’τα θρίλερ που έχουν να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις!

Το the hidden είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με ένα πλάσμα που κλέβει τα σώματα των θυμάτων του! Μου άρεσε ο συνδυασμός αστυνομικού θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας, το μυστήριο σχετικά με το πλάσμα και τον μυστηριώδη αστυνομικό έχει ενδιαφέρον, υπάρχει μπόλικη δράση και βρήκα πολύ καλό και το φινάλε! Αυτό που θα ήθελα μόνο είναι πιο βίαιους και ευφάνταστους φόνους!

Μπορεί το pin να είναι πιο ατμοσφαιρικό, το the hidden όμως είναι πιο διασκεδαστικό και πιο ξεχωριστό από άποψη ιστορίας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου