Σελίδες

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

CLASSIC DUELS 96

                               


 EATEN ALIVE(1976):30%                                                      A BAY OF BLOOD(1971):70%


EATEN ALIVE
STORY:Η ιστορία ενός παρανοϊκού ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Τέξας που τάιζε τον αλιγάτορά του με όποιον είχε την ατυχία να περάσει από τα μέρη του.(lifo.gr)

A BAY OF BLOOD
STORY: Η δολοφονία μιας πλούσιας κόμισσας πυροδοτεί μια σειρά από βίαιες δολοφονίες καθώς αρκετοί ασυνείδητοι χαρακτήρες προσπαθούν να κάνουν δική τους την τεράστια έπαυλη!
Σχόλιο:Το eaten alive είναι ένα slasher που δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα απ’τα καθιερωμένα αν εξαιρέσεις την ύπαρξη κι ενός κροκόδειλου! Μου άρεσε πολύ η σκηνοθεσία που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, δίνει κάποιες πολύ καλές σκηνές αγωνίας και προσφέρει και αρκετά βίαιους και γραφικούς φόνους και γενικότερα βρήκα την ταινία διασκεδαστική ως ένα b-movie που δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του ωστόσο υπάρχουν στιγμές που κάνει κοιλιά, οι διάλογοι είναι της πλάκας και υπάρχουν και κάποιες over the top ερμηνείες!

Το a bay of blood είναι ένα κλασικό Ιταλικό slasher που διαθέτει μια πληθώρα χαρακτήρων, μυστήριο σχετικά με την ταυτότητα του δολοφόνου, αγωνία για το ποιος θα επιβιώσει και εννοείται πολλούς και πολύ βίαιους φόνους! Στα πλην μόνο η ελλιπής ανάπτυξη των χαρακτήρων καθώς κανείς δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον!

Και τα δυο αποτελούν πολύ διασκεδαστικές επιλογές για τους φαν των slasher, ωστόσο πιο ενδιαφέρον στο σύνολο βρήκα το a bay of blood και επίσης είναι και η ταινία που ενέπνευσε το συγκεκριμένο υποείδος!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου