Σελίδες

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

TV SHOWS 10

1.HOUSE OF CARDS

Βαθμολογία:8/10

Story:Η σειρά που είναι remake του Βρετανικού House of Cards της δεκαετίας του '90, παρακολουθεί τον Francis Underwood (Kevin Spacey), επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της πλειοψηφίας, που ως νέος Ιάγος εκδικείται όσους του στέρησαν τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, αλλά και όποιον στη συνέχεια στέκεται στο δρόμο του για το Οβάλ Γραφείο. Δίπλα του, απόλυτα αφοσιωμένη στην άνοδο του, η εξίσου φιλόδοξη γυναίκα του Claire (Robin Wright).Αυτό που ακολουθεί είναι μια υπολογισμένη παρτίδα σκάκι, με τον Φρανκ Άντεργουντ και τη σύζυγό του, Κλερ, να εξολοθρεύουν έναν-έναν τους εσωτερικούς αντιπάλους του χρησιμοποιώντας και το τελευταίο δυνατό μέσο πίεσης που διαθέτουν. 

Σχόλιο:Seasons 1-2: Παρότι άκουγα καλά λόγια καθυστέρησα να δω την συγκεκριμένη σειρά μιας και δεν είμαι φαν των πολιτικών ιστοριών! Ωστόσο ομολογώ πως με κέρδισε και την βρήκα εξαιρετική για το είδος της! Σίγουρα δεν είναι μια σειρά που με είχε σε κάθε επεισόδιο στην τσίτα όμως έχει ένα ρεαλιστικό σενάριο και έναν κεντρικό ήρωα που αγαπάς να μισείς τον οποίο υποδύεται συγκλονιστικά ο Kevin Spacey! Προσωπικά ανυπομονώ να τον δω να καταστρέφεται! Υπέροχες ερμηνείες βέβαια δίνει και όλο το υπόλοιπο cast και υπάρχει πολύ καλή ανάπτυξη όλων των χαρακτήρων! Περιμένω με αγωνία να δω στην τρίτη σεζόν την τύχη του καθενός! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχω για την σύζυγο του κεντρικού ήρωα, Claire, η οποία την μια δείχνει να έχει ανθρωπιά και ευαισθησίες και την αμέσως επόμενη στιγμή μπορεί να γίνει σκύλα!(8)



Season 3: Η τρίτη σεζόν ήταν περισσότερο βαρετή απ’όσο θα ήθελα και οι δυνατές εξελίξεις ήταν ελάχιστες! Εννοείται πως υπήρχαν κι εδώ οι ίντριγκες αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το δημιουργούσε η σχέση της Claire με τον Francis και η σεζόν κλείνει δημιουργώντας αγωνία μόνο για την πορεία της σχέσης τους! Επίσης μου έλειψε η επικίνδυνη εμπλοκή των δημοσιογράφων που υπήρχε στις πρώτες seasons!(6)

Season 4:Η τέταρτη σεζόν γύρισε στο επίπεδο των δυο πρώτων και χάρισε μεγάλες στιγμές διαπλοκής!Το ενδιαφέρον εστιάζεται απ'τη μια στη μάχη των υποψηφίων προέδρων και απ'την άλλη στην ιδιαίτερη σχέση του ζεύγους Underwood!Μου άρεσε επίσης που επιστρέφουν αρκετοί ήρωες απ'τις προηγούμενες σεζόν και ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι που προσφέρουν δυνατές εξελίξεις!Θετική εντύπωση μου έκανε και η παρουσία της Neve Campbell στο cast! Πολύ καλό βρήκα και το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν που κλείνει με μια κορυφαία σκηνή-φράση!(8)

Season 5:Η σεζόν ασχολείται με τις επικείμενες εκλογές και την μάχη μεταξύ του Francis και του Conway,κάτι που βλέπεται με ενδιαφέρον αλλά δεν προσφέρει κάτι το δυνατό!Τα γεγονότα που κερδίζουν τις εντυπώσεις είναι οι δολοπλοκίες που παίζονται υπογείως και που προσφέρουν κάποιες εκπλήξεις και τα γεγονότα σχετικά με τις δολοφονίες του Francis που αρχίζουν σιγά σιγά και αποκαλύπτονται!Δεν λείπουν επίσης και νέες δολοφονίες ηρώων,όμως δεν ήταν τόσο απρόβλεπτοι!Το τελευταίο επεισόδιο δεν το βρήκα πολύ δυνατό,όμως δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για την σχέση μεταξύ του Francis και της Claire!Γενικά την βρήκα καλή σεζόν,μπορεί να μην είχε κάποια πολύ δυνατή έκπληξη αλλά είχε αρκετές εξελίξεις!(7)

Season 6:Μετά τις αποκαλύψεις για την ζωή του Kevin Spacey και την απομάκρυνση του από την σειρά,οι δημιουργοί έπρεπε να αλλάξουν την ιστορία και να την συνεχίσουν χωρίς την παρουσία του πυλώνα της σειράς!Καλώς ή κακώς η σειρά στηριζόταν στον πρωταγωνιστή της και δυστυχώς η απουσία του γίνεται πολύ αισθητή σε κάθε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν!Και τα 8 επεισόδια της σεζόν τα βρήκα βαρετά και είναι λίγες οι εξελίξεις που προκαλούν κάπως το ενδιαφέρον!Επίσης υπάρχουν εξελίξεις που στερούνται ρεαλισμού!Οι χαρακτήρες δεν κάνουν αίσθηση,ούτε οι παλιοί ούτε οι καινούριοι και ακόμα κι αν έχουν γίνει προσπάθειες να δείχνει η (κατά τ'άλλα αγαπημένη μου) Claire εξίσου αδίστακτη με τον Francis,δεν καταφέρνει να γίνει τόσο καθηλωτική σαν ρόλος και δεν φτάνει τον (αγαπάς να τον μισείς) προκάτοχο της!Επίσης δεν θεωρώ ότι η σεζόν αυτή έδωσε ένα τόσο ουσιαστικό φινάλε,έκλεισε μεν τις ιστορίες κάποιων χαρακτήρων αλλά δεν θα μου έκανε διαφορά αν η 5η σεζόν ήταν η τελευταία!Γενικά λοιπόν σαν τελευταία σεζόν την βρήκα απογοητευτική και είναι σίγουρο ότι η απομάκρυνση του βασικού ήρωα της σειράς την επηρέασε πολύ σημαντικά και το σενάριο δεν δουλεύτηκε όσο θα έπρεπε!(5)

2.THE 100

Βαθμολογία:8/10

Story:Πριν 97 χρόνια, η Γη ήρθε πολύ κοντά στην καταστροφή λόγω ενός πυρηνικού πολέμου. Κατάφεραν να επιβιώσουν 400 άτομα και πήγαν να βρουν σωτηρία στο διάστημα. Πλέον βρισκόμαστε 3 γενιές μετά, όπου ο πληθυσμός έχει φτάσει τα 4000 άτομα. Μιας και ο πληθυσμός αυξήθηκε σκέφτονται μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στη Γη. Έτσι στέλνουν μία ομάδα 100 φυλακισμένων εφήβων στη Γη για να τεστάρουν αν είναι πλέον κατοικήσιμη.

Σχόλιο:Season 1: Παρά τον εφηβικό της χαρακτήρα,η σειρά καταφέρνει και γίνεται αρκετά σκληρή και έχει αρκετό αίμα! Δεν λείπουν εννοείται οι εφηβικοί έρωτες και επίσης με εκνεύρισαν οι αρχηγικές τάσεις κάποιων ατόμων αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του το σενάριο καταφέρνει να είναι σοβαρό και να εστιάζει στην επιβίωση! Αυτό που θα ήθελα είναι μια καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων, παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι είναι αρκετά συμπαθείς αν και δεν ξεχωρίζει κάποιος σε σημαντικό βαθμό! Περισσότερο θα έλεγα πως συμπαθώ την Raven που είναι δυναμική και χρήσιμη αλλά και η πρωταγωνίστρια με κέρδισε μιας και δεν διστάζει να είναι δολοφονική κάποιες στιγμές! Σημείο που ξεχώρισα απ’ την πρώτη σεζόν είναι η σοκαριστική και βίαιη δολοφονία ενός απ’ τους φαινομενικά ‘βασικούς’ ήρωες της σειράς στα πρώτα επεισόδια!(8)

Season 2: H δεύτερη σεζόν με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο!Η σειρά πλέον έχει γίνει ακόμα πιο σοβαρή και ακόμα πιο σοβαροί έχουν γίνει κι οι χαρακτήρες της, οι οποίοι πλέον δεν θυμίζουν απλά έφηβους με αρχηγικές τάσεις αλλά άτομα πραγματικά επηρεασμένα από όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους! Τα όρια μεταξύ καλού και κακού πλέον είναι δυσδιάκριτα, κι ακόμα και άτομα που φαίνονταν υπερβολικά καλοσυνάτα δεν διστάζουν σε αυτή τη σεζόν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα για χάρη των ανθρώπων που αγαπούν! Η πρωταγωνίστρια καλείται να πάρει πολύ δύσκολες αποφάσεις και δεν θυμίζει σε τίποτα την ‘πριγκίπισσα’ της πρώτης σεζόν, κάτι που σε μένα την έκανε ακόμα πιο αγαπητή! Η σεζόν αυτή είχε πολύ αίμα και απρόβλεπτες εξελίξεις και ελπίζω και η τρίτη σεζόν να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα!(9)

Season 3:Πριν ξεκινήσω να δω την τρίτη σεζόν είχα διαβάσει πλήθος αρνητικών κριτικών και είχα δει τις βαθμολογίες των επεισοδίων να πέφτουν πολύ, κάτι που με είχε ανησυχήσει πολύ!Ωστόσο αποδείχτηκε πως το εφηβικό κοινό της σειράς απλά δεν άντεξε τον θάνατο ενός αγαπητού ήρωα και γι'αυτό επέλεξε να εκδικηθεί την σειρά! Βρήκα την τρίτη σεζόν πολύ διασκεδαστική και για άλλη μια φορά χαρίζει πολλές εξελίξεις!Η τρίτη σεζόν έχει περισσότερη επιστημονική φαντασία και στο προσκήνιο εμφανίζεται το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης,και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον! Σίγουρα υπάρχουν κάποιες λάθος επιλογές απ'τους ήρωες ωστόσο η σεζόν με ικανοποίησε και κάθε επεισόδιο ήταν απολαυστικό! (8)

Season 4:Άλλη μια καλή σεζόν όπου περιέχει πολύ δράση,ανατροπές αλλά και πολλά ηθικά διλήμματα τα οποία βασανίζουν τους ήρωες!Σε αυτή τη σεζόν βασική απειλή είναι το κύμα ραδιενέργειας που πλησιάζει και πρόκειται να αφανίσει τον πλανήτη!Οι ήρωες πρέπει να βρουν λύση να σώσουν την ανθρωπότητα και για άλλη μια φορά υπάρχει διχασμός ως προς το ποια αντιμετώπιση θα ακολουθήσουν!Βρήκα για άλλη μια φορά πολύ ενδιαφέρον το να βλέπω το πως αντιδράει ο κάθε χαρακτήρας με τον φόβο του επικείμενου θανάτου και μου άρεσε που υπάρχει δυσκολία να διακριθεί αν υπάρχει καλός ή κακός χαρακτήρας!Το storyline της Raven σε αυτή τη σεζόν δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε ιδιαίτερα,αντιθέτως όμως μου άρεσε το πως εξελίχθηκε ο ρόλος της Octavia!Επίσης για άλλη μια φορά η πρωταγωνίστρια τραβάει το ενδιαφέρον με τις αντιδράσεις της!Γενικά λοιπόν ήταν μια πολύ καλή σεζόν με εξελίξεις για όλους τους χαρακτήρες και μου άρεσε και το φινάλε που αφήνει αγωνία για την συνέχεια!(8)

Season 5:Άλλη μια πολύ δυνατή σεζόν για μια σειρά που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως τολμά να πάρει απρόβλεπτους δρόμους για τους χαρακτήρες της,οι οποίοι είναι πολύ καλά ανεπτυγμένοι και με τις αποφάσεις τους σε κάνουν να μην ξέρεις ποιος είναι πραγματικά καλός ή κακός!Η σεζόν ξεκινάει με τους ήρωες χωρισμένους σε 3 στρατόπεδα,συν την εμφάνιση ενός καινούριου λαού επιζώντων που ήρθαν απ'το διάστημα και στην πορεία όταν επανενώνονται όλοι,όλα δείχνουν να οδηγούν σε πόλεμο!Από χαρακτήρες το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει σε αυτή τη σεζόν η Octavia που ακολουθεί έναν ιδιαίτερα σκοτεινό δρόμο!Η σεζόν κλείνει με ένα πολύ δυνατό φινάλε που έχει και πολύ δράση αλλά εκμεταλλεύεται και το στοιχείο της επιστημονικής φαντασίας με πολύ επιτυχημένο τρόπο στα τελευταία λεπτά καταφέρνοντας να γίνει συναισθηματικό και απρόβλεπτο!Εννοείται θα περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια!(8)

Season 6:Η σειρά παραμένει απολαυστική και διασκεδαστική στην έκτη της σεζόν και αυτό οφείλεται,πέρα απ'τις ενδιαφέρουσες υποπλοκές της κάθε σεζόν,στην εξαιρετική ανάπτυξη των χαρακτήρων της!Οι χαρακτήρες δείχνουν να έχουν μια ρεαλιστική 'συνέχεια' και όσα συμβαίνουν στο πέρασμα των επεισοδίων χαράσσονται στους χαρακτήρες τους και τους επηρεάζουν σε όλη τη διάρκεια της σειράς!Αυτό είναι εμφανές σε αυτή τη σεζόν κυρίως στους χαρακτήρες της Clark και της Octavia που εξελίσσονται πολύ καλά για ακόμα μια φορά!Σημαντικές εξελίξεις προσφέρει και ο χαρακτήρας της Abigail η οποία προσπαθεί να σώσει τη ζωή του Marcus αλλά και να ξεπεράσει τις αμαρτίες της προηγούμενης σεζόν!Στη σεζόν αυτή βλέπουμε τους ήρωες μας να 'μετακομίζουν' σε έναν νέο πλανήτη στον οποίο συναντούν έναν μυστηριώδη πληθυσμό ανθρώπων οι οποία δοξάζουν τους 'Πρώτους' της φυλής τους!Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα υποιστορία που μας συστήνει και κάποιους πολύ ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες όπως η Josephine και ο Russel!Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι η υποπλοκή σχετικά με τη μάχη μεταξύ καλού και κακού μέσω της φλόγας στην Madi και επίσης το φινάλε δεν είναι εξίσου δυνατό με τα προηγούμενα της σειράς αν και δημιουργεί αγωνία για τη συνέχεια!Είναι λοιπόν μια ακόμα πολύ καλή σεζόν για τη σειρά που προσφέρει αγωνία,συναίσθημα,ανατροπές,αναπάντεχους χαμούς και εννοείται εξαιρετική ανάπτυξη χαρακτήρων!(8)

Season 7: Η 7η και τελευταία σεζόν της σειράς μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω συγκριτικά με τις προηγούμενες ωστόσο και αυτή είναι πολύ διασκεδαστική και προσφέρει κάποιες πολύ δυνατές στιγμές! Στα πρώτα επεισόδια το arc με τους διαφορετικούς πλανήτες δεν με ενθουσίασε με την πρώτη ματιά, ωστόσο όσο περνάγανε τα επεισόδια μου δημιουργούσε όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Στα αρνητικά αυτής της σεζόν θα έβαζα το ότι μου φάνηκε κάπως απότομο το θέμα με τον τελευταίο πόλεμο της ανθρωπότητας και της τελικής κρίσης και θεωρώ πως έπρεπε να μας έχει γίνει μια μικρή προετοιμασία για να μην μας έρθει από το πουθενά αν και βρήκα ενδιαφέρον το μυστήριο που υπήρχε κατά τη διάρκεια της σεζόν! Επίσης υπάρχουν κάποιες χαζές συμπεριφορές από τους ήρωες που μοιάζουν μη λογικές με βάση αυτά που γνωρίζουμε ήδη για τους χαρακτήρες! Και μια από αυτές έχει να κάνει και με τον θάνατο ενός αγαπημένου χαρακτήρα που φάνηκε σαν να έγινε χωρίς πραγματικό λόγο! Εδώ να πω ότι είμαι αντίθετος με το εφηβικό κοινό της σειράς που με το που πεθαίνει ένας χαρακτήρας που αγαπάει αρχίζει και κράζει την σειρά όπως είχε γίνει με τον θάνατο της Lexa και όπως έγινε και αυτή τη φορά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ένα δίκιο για τον λόγο που προείπα! Πάμε όμως τώρα στα θετικά, που είναι οι πολύ δυνατές εξελίξεις, η αβεβαιότητα που κυριαρχεί διαρκώς για το αν θα καταφέρει να επιβιώσει ο κάθε χαρακτήρας, τα αντιπολεμικά μηνύματα και τα σχόλια περί ανθρωπιάς που υπάρχουν ειδικά στα τελευταία επεισόδια και το απόλυτα ταιριαστό και συναισθηματικό για την συγκεκριμένη σειρά φινάλε! Μπορεί λοιπόν η τελευταία σεζόν να μην ήταν απόλυτα αντάξια των προσδοκιών στο σύνολο της, δεν ρίχνει ούτε στο ελάχιστο όμως το επίπεδο της σειράς που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε εξαιρετική ανάπτυξη χαρακτήρων και πολύ ενδιαφέρουσα και τολμηρή πλοκή!(7)

3.HOW TO GET AWAY WITH MURDER

Βαθμολογία:8/10

Story:Κεντρικός ήρωας η Annalise Keating, μια αντισυμβατική και ιδιοφυής καθηγήτρια νομικής που προκαλεί συνεχώς τους φοιτητές της να μάθουν τη δουλειά που έχουν επιλέξει να σπουδάσουν στο πραγματικό βρώμικο κόσμο και όχι στα βιβλία και τα θρανία. Μέσω αποστολών, εμπλέκει τους φοιτητές της σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξ, ψεμάτων και δολοφονιών που θα ταράξει το πανεπιστήμιο και τις ζωές τους.

Σχόλιο:Season 1: Ας ξεκινήσω με τα αρνητικά! Είναι μια σειρά που βασίζεται στον εντυπωσιασμό και όχι τόσο στη ρεαλιστική πλοκή, κάποιες εξελίξεις φαίνονται υπερβολικές και ιδιαίτερα στις μικρές αυτοτελείς δικαστικές υποθέσεις υπάρχουν πολλές ευκολίες! Επίσης το γεγονός ότι όλοι οι ήρωες έχουν μυστικά οδηγεί στο να μην υπάρχει κάποιος ήρωας για να μπορέσει να ταυτιστεί απόλυτα κάποιος και να γίνει πολύ συμπαθής! Αυτό βέβαια δεν μπορώ να πω πως ζημιώνει τη σειρά μιας και όλοι οι χαρακτήρες της έχουν αρκετό ενδιαφέρον και θα θελα να δω πως θα εξελιχθούν! Οι ερμηνείες της σειράς είναι πολύ καλές και ειδικά η πρωταγωνίστρια είναι εξαιρετική και έχει και τον πιο ιντριγκαδόρικο ρόλο! Η βασική υπόθεση της σειράς με κέρδισε και έχει πολύ μυστήριο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν! Θεωρώ λοιπόν πως για πρώτη σεζόν η σειρά τα πήγε ανέλπιστα καλά! Είναι μια πολύ καλή δικαστική σειρά μυστηρίου με συνεχείς ανατροπές που με έκανε να κολλήσω απ’την πρώτη της κιόλας σεζόν και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την συνέχεια! Αυτό που θα ήθελα μόνο είναι να γίνει μια προσπάθεια ώστε να είναι λιγότερο επιφανειακή και να προσεγγίζει λίγο περισσότερο το συναίσθημα!(8)

Season 2:Η δεύτερη σεζόν είναι εξίσου καλή με την πρώτη μιας και συνεχίζει να έχει πολύ γρήγορο ρυθμό,προσφέρει συνεχείς εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο και έχει άφθονες ανατροπές!Γενικά σε κάθε επεισόδιο δεν ξέρεις τι να περιμένεις μιας και συνέχεια τα δεδομένα αλλάζουν και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα και για κανέναν!Σε αυτή τη σεζόν μαθαίνουμε πολύ περισσότερα για αρκετούς απ'τους χαρακτήρες της σειράς και μας δίνονται πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν μείνει ανοιχτά απ'την πρώτη σεζόν!Βέβαια απ'τους χαρακτήρες εξακολουθεί όλο το βάρος να πέφτει στην Annalise,η οποία είναι απολαυστική και σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν είναι η καλή ή η κακιά της υπόθεσης!(8)

Season 3:Άλλη μια καλή σεζόν που έχει μυστήριο και πολλές ανατροπές αλλά και εξαιρετικές ερμηνείες,ειδικά από την Viola Davis!Σε αυτή τη σεζόν το δέσιμο με τους χαρακτήρες γίνεται ακόμα μεγαλύτερο χάρη σε μια πολύ σημαντική απώλεια ενός χαρακτήρα,όπου αλλάζει όλα τα δεδομένα και κάνει την ιστορία να κινείται σε απρόβλεπτα μονοπάτια!Όλα τα επεισόδια τα βρήκα διασκεδαστικά και έχουν κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν στην ιστορία!Επίσης με άφησε με μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν χάρη στην αποκάλυψη του φινάλε!Το μόνο αρνητικό που μπορώ να αναφέρω είναι το γεγονός ότι κάποια γεγονότα μοιάζουν υπερβολικά κι όχι αληθοφανή!(8)

Season 4:Η σειρά εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά επίπεδα και παρά το γεγονός ότι κάποιες στιγμές θυμίζει σαπουνόπερα,δεν μπορείς παρά να αποδεχτείς ότι της πάει και καταφέρνει να είναι εθιστική!Το ενδιαφέρον σε αυτή τη σεζόν εστιάζεται στην προσπάθεια της ομάδας να τιμωρήσει τον ένοχο που δολοφόνησε ένα αγαπημένο μέλος τους στην προηγούμενη σεζόν και προσφέρει αρκετές ανατρεπτικές και αγωνιώδεις στιγμές!Παράλληλα βλέπουμε τον αγώνα της Annalise εναντίον της κοινοπολιτείας για την μη δίκαιη μεταχείριση κρατουμένων,κάτι που οδηγεί σε ένα επεισόδιο crossover με την σειρά scandal,κάτι που βρήκα ενδιαφέρον!Ενδιαφέροντες μου φάνηκαν και οι νέοι χαρακτήρες,τόσο ο ψυχοθεραπευτής της Annalise με το μυστήριο παρελθόν όσο και η δυναμική Tegan πρόσφεραν αρκετές καλές στιγμές!Γενικά λοιπόν ήταν άλλη μια καλή και διασκεδαστική σεζόν και αφήνει αρκετό μυστήριο για την συνέχεια!(8)

Season 5:Η σειρά συνεχίζει να είναι απόλυτα εθιστική με το άπλετο μυστήριο και τις συνεχείς ανατροπές της ιστορίας της!Σε αυτή τη σεζόν βλέπουμε την προσπάθεια της Annalise και της ομάδας της να αθωώσουν τον πατέρα του Nate,κάτι που οδηγεί σε έναν κύκλο δολοφονιών και σε καθηλωτικό μυστήριο σχετικά με τους υπεύθυνους!Οι χαρακτήρες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στον τρόπο που εξελίσσονται και πολύ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα όρια μεταξύ καλού και κακού γίνονται πολλές φορές δυσδιάκριτα!Στα προβλήματα θα έβαζα κάποιες συμπεριφορές που δείχνουν κάπως μη ρεαλιστικές και επίσης τα στοιχεία σαπουνόπερας αλλά σε καμία περίπτωση αυτά δεν υποβιβάζουν τη σειρά!Γενικά ήταν ακόμα μια εξαιρετική σεζόν που σε κάνει να βλέπεις με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο και επίσης με τα πολύ δυνατά cliffhangers του φινάλε σε κάνει να αδημονείς για την επόμενη σεζόν!(8)

Season 6:H έκτη και τελευταία σεζόν αποτελεί μια ακόμα πολύ καλή σεζόν αλλά και ένα πολύ δυνατό και συναισθηματικό κλείσιμο της ιστορίας!Όλα τα επεισόδια είναι απολαυστικά και γεμάτα συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές και το μυστήριο είναι στα ύψη απ΄την αρχή μέχρι το τέλος!Σε αυτή τη σεζόν η Annalise βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη μιας και όλα όσα έχουν γίνει στις προηγούμενες σεζόν βγαίνουν στην φόρα και η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της αλλά και τα υπόλοιπα μέλη μιας και κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν!Γενικά μέχρι το τέλος η σειρά σε κάνει να μην ξέρεις με ποιανού το μέρος να ταχτείς και τα στρατόπεδα αλλάζουν διαρκώς σύσταση!Προσωπικά παρά τις υπερβολές και τις ευκολίες που υπήρχαν καθ'όλη τη διάρκεια της σειράς,με κράτησε ευχαριστημένο σε όλη τη διάρκεια της και βρήκα το τέλος της πολύ ταιριαστό και δυνατό καθώς και πολύ ανατρεπτικό αποδεικνύοντας πως η σειρά είναι must-see!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου