Σελίδες

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

TV-SERIES: LIGHT AS A FEATHER (2018-)

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Θρίλερ

Story:Σύμφωνα με το στόρι, πέντε κοπελούδες ένα βράδυ παίζουν το γνωστό (;;;) παιχνίδι Light as a Feather, Stiff as a Board, κατά διάρκεια του οποίου διηγούνται φανταστικές ιστορίες για το θάνατό τους, όμως όταν η μία μετά την άλλη αρχίζουν να πεθαίνουν με ακριβώς τον τρόπο που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τρέχουν για να καταλάβουν τι συμβαίνει ώστε να σωθούν.(horrorant.com)


Σχόλιο:Season 1:Μια εφηβική σειρά μυστηρίου (βασισμένη σε σειρά βιβλίων) με 25λεπτα επεισόδια που έχει μια ιντριγκαδόρικη ιστορία σχετικά με ένα παιχνίδι που αποκαλύπτει τον τρόπο που θα πεθάνουν αυτοί που συμμετέχουν σε αυτό και την κατάρα που το συνοδεύει! Σαν ιδέα την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ διασκεδαστική σειρά ωστόσο δυστυχώς οι θάνατοι στην πρώτη σεζόν είναι ελάχιστοι και το μεγαλύτερο χρόνο τρώνε οι εφηβικές ανησυχίες των χαρακτήρων που θυμίζουν άλλες εφηβικές σειρές! Οι χαρακτήρες θυμίζουν επίσης άλλους χαρακτήρες από άλλες σειρές και δεν αναπτύσσονται όσο θα ήθελα για να γίνει κάποιος αρκετά συμπαθής και επίσης υπάρχουν κάποιες χαζές συμπεριφορές!Το φινάλε της σειράς δημιουργεί περιέργεια για την συνέχεια και θα θελα να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία! Αν διορθωθούν κάποια πράγματα,η σειρά θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει πολύ εθιστική και σίγουρα οι φαν εφηβικών σειρών τύπου pretty little liars θα περάσουν καλά με αυτήν!(6)
Season 2:Η δεύτερη σεζόν έχει περισσότερα επεισόδια και περισσότερες εξελίξεις μιας και αυτή τη φορά η κεντρική ηρωίδα McKenna έχει πάρει την κατάρα του παιχνιδιού και έτσι ξεκινάει η έρευνα για το από πού προέρχεται αυτή η κατάρα και το τι μπορεί να κάνει για να μην πεθάνει ούτε η ίδια αλλά ούτε και οι φίλοι της! Στη σεζόν αυτή οι εφηβικές ανησυχίες δεν έχουν εξαλειφθεί αλλά έχουν μειωθεί και υπάρχει περισσότερη δράση αλλά και κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες ανατροπές με αποτέλεσμα η σειρά να έχει γίνει πιο διασκεδαστική απ’την πρώτη σεζόν! Και πάλι βέβαια οι φόνοι είναι λίγοι και όχι ιδιαίτερα ευφάνταστοι και επίσης υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που δείχνουν χαζές και μη πειστικές! Το φινάλε της σεζόν θα μπορούσε να θεωρηθεί και φινάλε όλη της σειράς παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα cliffhanger στην τελευταία σκηνή ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα αν η σειρά θα συνεχιστεί ή θα κλείσει εκεί! Θεωρώ πως η σεζόν αυτή στο σύνολο έκανε σημαντικά βήματα βελτίωσης και αν τελικά συνεχιστεί και τρίτη σεζόν θα ήθελα να κάνει κι άλλες διορθωτικές κινήσεις τόσο για να μην πέσει στο σφάλμα της επανάληψης αλλά και για να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστική!(7)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου