Σελίδες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

TV SHOWS 12

1.VAMPIRE DIARIES

Βαθμολογία:7/10

Story:Το The Vampire Diaries (Τα Ημερολόγια ενός Βρικόλακα) είναι ένα αμερικάνικο υπερφυσικό σείριαλ των Alex Lloyd, Kevin Williamson, Julie Plec, το οποίο είναι βασισμένο σε μια σειρά βιβλίων της L. J. Smith με τον ομώνυμο τίτλο. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Αμερικάνικο κανάλι CW στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο Mystic Falls της Βιρτζίνια, μια μικρή φανταστική πόλη, η οποία είναι στοιχειωμένη από υπερφυσικά όντα. Το βασικό θέμα της σειράς είναι το ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται μεταξύ της πρωταγωνίστριας Elena Gilbert (Nina Dobrev) και των αδερφών Salvatore, Stefan (Paul Wesley) και Damon (Ian Somerhalder) οι οποίοι έχουν σκοτεινό παρελθόν.


Σχόλιο:Season 1: Την συγκεκριμένη σειρά την σνόμπαρα για πολλά χρόνια αλλά αποφάσισα επιτέλους να την ξεκινήσω! Όπως περίμενα υπάρχουν εφηβικά στοιχεία στο σενάριο και τα ερωτικά μπερδέματα των ηρώων παίζουν σημαντικό ρόλο στη πλοκή, ωστόσο την βρήκα πολύ καλύτερη απ’ ότι περίμενα! Ο τρόμος δεν απουσιάζει και υπάρχει αρκετή σκληρότητα προς τους ήρωες! Μου άρεσε το πώς κυλάει η πλοκή και ακόμα κι αν κάποια επεισόδια δεν είχαν σημαντικές εξελίξεις, δεν μπορώ να πω πως βαρέθηκα βλέποντας την, αντιθέτως την βρήκα πολύ διασκεδαστική σαν σειρά! Όλοι οι χαρακτήρες έχουν από κάτι να δώσουν και προσωπικά μου άρεσε πολύ η ιστορία της Anna και επίσης μου άρεσε ο χαρακτήρας της Bonnie που έχει και τις μαγικές ικανότητες! Πιο αδύναμους βρήκα τους χαρακτήρες του πρωταγωνιστικού ζεύγους, μιας και η υπερβολική καλοσύνη τους είναι πολύ κλισέ! Όσον αφορά τον χαρακτήρα του Damon,τον βρήκα αρκετά ενδιαφέρον ωστόσο με ξένισε που κάποιοι ήρωες παρέβλεψαν εύκολα το γεγονός πως σκότωσε πολλούς ‘καλούς’! Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν μου άρεσε πολύ μιας κα αφήνει πολλά ‘παράθυρα’ ανοιχτά, ακόμα και για ήρωες που δεν το περίμενα όπως ο Tyler!(8)
Season 2:Η δεύτερη σεζόν ήταν πολύ καλή και πρόσφερε δυνατές εξελίξεις για όλους τους ήρωες! Η Caroline έχει γίνει ένας πολύ αγαπητός χαρακτήρας και η ιστορία της σε αυτή τη σεζόν μου άρεσε πάρα πολύ!Επίσης μου άρεσε που υπήρξε θάνατος βασικού αγαπητού προσώπου! Η σεζόν έκλεισε για άλλη μια φορά με μεγάλο ενδιαφέρον για την συνέχεια, προσωπικά όχι τόσο για τον Stefan αλλά κυρίως για την ιστορία του Jeremy!(9)
Season 3:H Τρίτη σεζόν ήταν διασκεδαστική,όμως κάποιες στιγμές επαναλαμβανόταν και με κούραζε!Οι originals ήταν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη και ο Klaus σαν εχθρός πολύ δυνατός αλλά τα συνεχή πισωγυρίσματα με το αν πρέπει να πεθάνουν ή όχι ήταν κάπως ενοχλητικά! Γενικά πάντως τα επεισόδια βλέπονται πολύ ευχάριστα και επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το φινάλε και η πολύ δυνατή εξέλιξη του! Όσον αφορά τους χαρακτήρες μου άρεσε η Rebekah και επίσης μου άρεσε για άλλη μια φορά η πορεία του χαρακτήρα της Caroline! Τον Stefan τον βρήκα ενοχλητικό σε αυτή τη σεζόν και επίσης η Bonnie δεν πρόσφερε κάτι το ενδιαφέρον!(7)
Season 4:Η τέταρτη σεζόν είναι κάπως καλύτερη απ’την τρίτη, μιας και τα περισσότερα επεισόδια είναι πολύ διασκεδαστικά και υπάρχουν πολλές εξελίξεις! Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας της Elena και οι εξελίξεις που πρόσφερε σε αυτή τη σεζόν,τόσο στα πρώτα επεισόδια όπου προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα,αλλά και στο δυνατό ξέσπασμα που είχε στα μέσα της σεζόν! Επίσης κάποιες δυνατές στιγμές χαρίζει και η Bonnie,ιδιαίτερα στο φινάλε! Το οποίο φινάλε είναι για άλλη μια φορά πολύ καλό και κλείνει δημιουργώντας αγωνία για την συνέχεια! Το μόνο που με χάλασε είναι η ανάσταση ενός χαρακτήρα, μιας και ‘ακυρώνει’ όλες τις συγκινητικές στιγμές που είχαν προηγηθεί αλλά και το θέμα με τους σωσίες!!(8)
Season 5: Η Πέμπτη σεζόν ξεκίνησε αρκετά καλά χαρίζοντας δυνατές και συγκινητικές στιγμές χάρη στην ιστορία της Bonnie αλλά προσφέρει και εξελίξεις για τον χαρακτήρα της Catherine! Από κει κι έπειτα όμως το δεύτερο μισό με τους ταξιδιώτες δεν το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και επίσης με χάλασαν οι εξελίξεις που ακύρωσαν τις συγκινητικές στιγμές που είχαν προηγηθεί!Το θεματάκι με τους σωσίες δεν μου άρεσε κι επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου οι συνεχείς νεκραναστάσεις ηρώων που έχουν καθιερωθεί στη σειρά! Γενικά πάντως βρήκα και αυτή τη σεζόν διασκεδαστική στο μεγαλύτερο μέρος της κι επίσης για άλλη μια φορά δίνει ένα πολύ καλό φινάλε!(7)
Season 6: Η 6η σεζόν μου άρεσε αρκετά, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορία της Bonnie με τους παράλληλους κόσμους και επίσης μου άρεσε και η Caroline για ακόμα μια φορά! Επίσης μου άρεσε πολύ ο Kai ως κακός! Ευχαριστημένο με άφησε και το δυνατό φινάλε που αλλάζει και πάλι τα δεδομένα!(8)
Season 7:Η 7η σεζόν είχε την δύσκολη δουλειά να καταφέρει να αντεπεξέλθει χωρίς την βασική πρωταγωνίστρια της σειράς και θεωρώ πως τα κατάφερε αρκετά καλά!Παρότι για άλλη μια φορά σε κάποιες στιγμές θυμίζει έντονα σαπουνόπερα ,την βρήκα πολύ διασκεδαστική και όλοι οι χαρακτήρες είχαν κάτι να προσφέρουν!Ωστόσο θεωρώ πως δεν πρέπει να ξεχειλώσουν άλλο την ιστορία και ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι και η τελευταία!Στα θετικά θα έβαζα: την σχέση του Damon με την μητέρα του, το ζευγάρι Nora και Mary Louise, την Bonnie που έχει αρκετό ενδιαφέρον στο δεύτερο μισό και επίσης βρήκα το ειδύλλιο του Stefan με την Valerie περισσότερο ταιριαστό απ'ότι με την Caroline!Όσον αφορά τους κακούς στο πρώτο μισό ο Julian ήταν κάπως απογοητευτικός,όμως η huntress στο δεύτερο μισό μου άρεσε αρκετά! (7)
Season 8:Η 8η και τελευταία σεζόν έχει τις ενοχλητικές νεκραναστάσεις που υπήρχαν σε όλες τις σεζόν αλλά αυτή τη φορά μιας και μιλάμε για το φινάλε της σειράς έχει ευτυχώς και κάποιους οριστικούς θανάτους που κάνουν αίσθηση!Γενικά όλα τα επεισόδια είχαν ενδιαφέρον,τόσο όσον αφορά τους νέους κακούς,τις σειρήνες και τον διάβολο αλλά και όσον αφορά τις εξελίξεις των ιστοριών των κεντρικών ηρώων!Το τελευταίο επεισόδιο το βρήκα το καλύτερο της σειράς μιας και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και καταφέρνει να βγάλει μια αισιοδοξία παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει happy end για κάποιους ήρωες!Θεωρώ λοιπόν τη σεζόν αυτή ένα πολύ ικανοποιητικό κλείσιμο μιας σειράς που αγαπήθηκε πολύ!(8)

2.MR.ROBOT

Βαθμολογία:8/10

Story:«Η σειρά εστιάζει στον Elliot (Rami Malek), ένα νεαρό προγραμματιστή που πάσχει απο μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για συνδέεται με τους ανθρώπους είναι να τους «χακάρει». Ο Elliot βρίσκεται σε μια διασταύρωση ανάμεσα στην εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εργάζεται και τις οργανώσεις του υποκόσμου που τον στρατολογούν για να χτυπούν την εταιρική Αμερική.»

Σχόλιο:Season 1:Μια πολύ επίκαιρη σειρά σχετικά με έναν χάκερ που αποφασίζει να καταστρέψει μια μεγάλη εταιρία που ελέγχει την οικονομία της χώρας! Η σειρά έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τα δύο πρώτα επεισόδια που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα, στη συνέχεια έκανε μια μικρή κοιλία όμως γρήγορα ανέκαμψε και έδωσε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Ο κεντρικός ήρωας κρατάει όλο το έργο μιας και έχει έναν αρκετά περίπλοκο χαρακτήρα με στοιχεία παράνοιας και μας κάνει να αναρωτιόμαστε σε όλα τα επεισόδια σχετικά με το τι είναι αληθινό ή αποκύημα της φαντασίας του! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δεθούμε αρκετά με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, όχι όμως ότι κι αυτοί δεν δίνουν εξελίξεις στην πλοκή! Γενικά για πρώτη σεζόν τα πήγε πολύ καλά και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια! (8)
 Season 2:Η δεύτερη σεζόν είναι αρκετά αργή στην πλοκή της όμως έχει συνεχείς ανατροπές και μεγιστοποιεί το κλίμα παράνοιας με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι γίνεται στη πραγματικότητα και τι όχι!Επίσης για άλλη μια φορά η σκηνοθεσία είναι άψογη!Σαν σύνολο υπήρξαν στιγμές που με κούρασε αυτή η σεζόν και στα αρνητικά βάζω το γεγονός ότι κανένας χαρακτήρας εκτός απ΄τον πρωταγωνιστή δεν μου έχει κεντρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον!Ωστόσο προσφέρει πολλές wtf σκηνές και αλλάζει τα δεδομένα της ιστορίας συνέχεια,κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον!Το φινάλε το βρήκα κάπως υποτονικό αλλά καταφέρνει να ανατρέψει για άλλη μια φορά την κατάσταση και αφήνει περιέργεια για την συνέχεια!(7)
Season 3:Η τρίτη σεζόν έχει μια πιο ξεκάθαρη πλοκή και έναν πιο γρήγορο ρυθμό με αποτέλεσμα να είναι πιο απολαυστική απ'την προηγούμενη!Σε αυτή τη σεζόν παρακολουθούμε την εσωτερική πάλη του Elliot με τον Mr.Robot και τον αγώνα του να αποτρέψει ένα καταστροφικό σχέδιο του σκοτεινού στρατού!Υπάρχουν συνεχείς εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο,οι χαρακτήρες πάνε ένα βήμα παρακάτω και υπάρχει ένταση και αγωνία για το πως θα εξελιχθούν και αν θα επιβιώσουν!Σαν σεζόν με άφησε πολύ ευχαριστημένο και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια!(8)
Season 4:Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς είναι και η καλύτερη της μιας και απογειώνει το θέμα της και μας δίνει ένα απολαυστικό κλείσιμο στην ιστορία!Πλέον όλα όσα βλέπαμε στις προηγούμενες σεζόν και μας είχαν ψιλομπερδέψει σε κάποιες στιγμές μπαίνουν στην θέση τους,δίνονται ξεκάθαρες απαντήσεις και όλοι οι χαρακτήρες έχουν ένα 'κλείσιμο'!Απ'το πρώτο κιόλας επεισόδιο υπάρχουν πολύ δυνατές εξελίξεις,οι σοκαριστικές στιγμές διαδέχονται η μια την άλλη και υπάρχουν επεισόδια που σε κρατούν σε αγωνία και ένταση καθ'όλη τη διάρκεια!Υπάρχουν για ακόμα μια φορά οι wtf στιγμές που μας κάνουν να απορούμε σχετικά με το τι είναι πραγματικότητα και τι φαντασιώσεις του Έλιοτ όμως ποτέ η ιστορία δεν γίνεται μπερδεμένη!Η σειρά λοιπόν κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρότι κατά τη διάρκεια των 4 κύκλων με δίχασε,εν τέλει μπορώ να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή σειρά στο σύνολο και με αυτό τον κύκλο με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο!(9)


3.SCREAM

Βαθμολογία:7/10

Story:«Η ιστορία ξεκινά ύστερα από ένα περιστατικό cyberbullying που έχει σαν αποτέλεσμα ένα βίαιο φόνο, ένα περιστατικό που ξυπνά μνήμες από μια σειρά φόνων του παρελθόντος που έχει στοιχειώσει κάποιους, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κάποιων άλλων και ίσως να εμπνεύσει ένα νέο δολοφόνο. Επίκεντρο της σειράς είναι μια ομάδα εφήβων, που εξελίσσονται σε εραστές, εχθρούς, υπόπτους, στόχους και θύματα ενός δολοφόνου που αναζητά αίμα.»

Σχόλιο:Season 1: Σειρά slasher που δεν βασίζεται τόσο στο κομμάτι της επιβίωσης όσο στο μυστήριο σχετικά με το ποιος είναι ο δολοφόνος! Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο franchise ταινιών, όμως επί της ουσίας είναι ελάχιστα τα κοινά μιας και η σειρά μας παρουσιάζει άλλους χαρακτήρες, έναν μύθο σχετικά με την πόλη όπου ζουν οι ήρωες (κάτι που δεν υπάρχει στις ταινίες) και επίσης ο δολοφόνος έχει τελείως διαφορετική αμφίεση! Έτσι θεωρώ πως η σειρά κάλλιστα θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τίτλο αλλά είπανε να κλέψουν λίγη απ’τη δόξα του franchise! Η σειρά σίγουρα δεν έχει πάρα πολύ δράση ωστόσο την βρήκα πολύ διασκεδαστική και έχει μπόλικο αίμα! Οι χαρακτήρες δεν αναπτύσσονται όσο θα ήθελα, ωστόσο αυτό είναι λογικό μιας και έπρεπε να τους θεωρούμε όλους ύποπτους! Μεγαλύτερη εξέλιξη θεωρώ πως είχε ο χαρακτήρας της Brook!Την κεντρική ηρωίδα δεν μπορώ να πω πως την βρήκα πολύ συμπαθή και ο χαρακτήρας της σε τίποτα δεν θυμίζει την δυναμικότητα της Sidney! Μιας και ανέφερα πριν τις διαφορές σχετικά με τις ταινίες, να αναφέρω πως τα κοινά είναι βεβαίως πως κι εδώ υπάρχει ένας μασκοφορεμένος δολοφόνος όπου σίγουρα θα είναι κάποιος εκ των ηρώων και επίσης υπάρχει ο nerd χαρακτήρας όπου κάνει και πολλές αναφορές σε άλλες ταινίες αλλά κυρίως εδώ σε άλλες σειρές και στα κλισέ τους! Γενικά για πρώτη σεζόν, παρά τα μειονεκτήματα που υπάρχουν, δεν με δυσαρέστησε, κλείνει με τρόπο που δημιουργεί περιέργεια για την συνέχεια και ευελπιστώ πως στη δεύτερη σεζόν θα τα πάει ακόμα καλύτερα μιας και θα μας είναι και πιο οικείοι οι χαρακτήρες πλέον!(7)
Season 2: Βρήκα την δεύτερη σεζόν πολύ καλύτερη από την πρώτη, τα επεισόδια είναι πολύ διασκεδαστικά, υπάρχουν φόνοι σχεδόν σε κάθε επεισόδιο και με έκανε σε όλα τα επεισόδια να υποπτεύομαι τους πάντες!Η αποκάλυψη του-της δολοφόνου μπορεί να μην ήταν τόσο απρόβλεπτη αλλά είναι αρκετά αποτελεσματική και όχι τόσο εύκολη όσο αυτή της πρώτης σεζόν!Όσον αφορά τους χαρακτήρες, η κεντρική ηρωίδα μου φάνηκε για άλλη μια φορά βαρετή ωστόσο οι υπόλοιποι έχουν αρκετό ενδιαφέρον,με πιο αγαπημένους την Audrey που έχει την δυναμικότητα που λείπει απ'την πρωταγωνίστρια,την Brook και τον Noah!Ελπίζω να υπάρξει και τρίτη σεζόν!(8)
Season 3:Η τρίτη σεζόν αποτελεί reboot της σειράς και ξεκινάει με ένα πολύ θετικό στοιχείο,την επιστροφή της κλασικής μάσκας του ghostface!Δυστυχώς όμως ενώ διορθώνει αυτό το κομμάτι που αδικαιολογήτως δεν υπήρχε στις προηγούμενες σεζόν,δεν καταφέρνει να δώσει κάτι καλύτερο στο πιο ουσιώδες,δηλαδή την πλοκή!Η σεζόν αυτή μας συστήνει νέους χαρακτήρες,οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες των ταινιών τρόμου και μου άρεσε που παίζει με αυτό το κλισέ ωστόσο χρησιμοποιεί κατά γράμμα όλα τα υπόλοιπα κλισέ του είδους,υπάρχουν κάποιες υπερβολικά χαζές και εκτός λογικής συμπεριφορές,χαμένες ευκαιρίες και γενικώς μη ρεαλιστικές καταστάσεις!Επίσης στο φινάλε υπάρχει ένας μονόλογος που προσβάλλει άθελα του τους horror fans!Στον αντίποδα υπάρχουν κάποιοι ενδιαφέροντες φόνοι καθώς και κάποιες απρόβλεπτες ανατροπές στο φινάλε και η σεζόν καταφέρνει να γίνει διασκεδαστική παρά τα προβλήματα της!(7)

4.THE ORIGINALS

Βαθμολογία:6/10

Story:Η σειρά αρχίζει με τα Αρχικά αδέλφια Mikaelson να επιστρέφουν στην πόλη της Νέας Ορλεάνης για πρώτη φορά από το 1919, αφού είχαν χτίσει την πόλη και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγο του εκδικητικού πατέρα τους. Κατά την διάρκεια απουσίας του Klaus, ο προστατευόμενος του Marcel (Charles Michael Davis), ανέλαβε την ευθύνη της πόλης. Έτσι ο Klaus αποφασίζει ότι πρέπει να επιτεθεί στον Marcel και να πάρει πίσω την πόλη που κάποτε ανήκε σε αυτούς.

Σχόλιο:Season 1: Spin-off του ‘the vampire diaries’ που έχει το αβαντάζ πως μας παρουσιάζει χαρακτήρες που έχουμε ήδη γνωρίσει οπότε έχουμε εξαρχής ενδιαφέρον για τη ζωή τους! Ακόμη όμως και οι καινούριοι χαρακτήρες γίνονται πολύ γρήγορα αγαπητοί όπως πχ η πανέμορφη μάγισσα Davina! Γενικά όποιος έχει παρακολουθήσει τους originals στο vampire diaries ξέρει ακριβώς τι να περιμένει μιας και για ακόμα μια φορά τους παρακολουθούμε τη μια να κυνηγιούνται να αλληλοσκοτωθούν και αμέσως μετά να αγαπιούνται και επίσης τους βλέπουμε να συνεχίζουν να αλλάζουν συμμάχους αλλά και εχθρούς κάθε λίγο και λιγάκι! Αυτά μπορούν να θεωρηθούν αρνητικά αλλά όσο να ναι είναι η ταυτότητα των συγκεκριμένων ηρώων αλλά και της σειράς γενικότερα! Θεωρώ πως είναι μια σειρά που βλέπεται πολύ ευχάριστα μιας και έχει συνεχείς εκπληξούλες και επίσης συνεχώς αλλάζει τα δεδομένα της ιστορίας! Η πρώτη σεζόν με άφησε ευχαριστημένο και με αρκετό ενδιαφέρον για τη συνέχεια.(8)
Season 2: Η δεύτερη σεζόν ήταν εξίσου διασκεδαστική και περιέχει κι αυτή αρκετές μικροεκπλήξεις ωστόσο θεωρώ πως αρκετές φορές επαναλαμβάνεται και οι συνεχείς νεκραναστάσεις, οι συμμαχίες που χαλάνε και οι εχθροί που αναγκάζονται να συμμαχούν μεταξύ τους έχουν αρχίσει να με κουράζουν, μιας και αυτά έχουν προηγηθεί και στο vampire diaries!Ωστόσο το θετικό είναι πως η σειρά έχει αρκετούς αγαπητούς ήρωες για την τύχη των οποίων ενδιαφέρομαι!Επίσης μου άρεσαν πολύ τα τελευταία επεισόδια στα οποία εμφανίζεται η Dahlia,ένας πολύ ενδιαφέρον και δυνατός ‘κακός’ χαρακτήρας!(7)
Season 3:Το πρώτο μισό της σεζόν το βρήκα βαρετό και με ξενέρωσε αφάνταστα η επανεμφάνιση κάποιων χαρακτήρων που έχουν πεθάνει και έχουν αναστηθεί αμέτρητες φορές!Ένιωσα πως η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια και αυτό με κούρασε!Ωστόσο το δεύτερο μισό το βρήκα πολύ καλό,με δυνατές εξελίξεις και το φινάλε με άφησε με αγωνία για τη συνέχεια!Μου άρεσε που υπήρχαν θάνατοι αγαπημένων προσώπων και γενικά μου άρεσε η έκβαση που πήρε η ιστορία του κάθε ήρωα!Ενώ λοιπόν το πρώτο μισό δεν με άγγιξε καθόλου,το δεύτερο μισό κατάφερε να έχει αγωνία αλλά και συναίσθημα!(7)
Season 4:Η αλήθεια είναι πως η σειρά έχει ξεκινήσει να με κουράζει καθώς νιώθω ότι επαναλαμβάνεται σε εκνευριστικό βαθμό και εκτός αυτού δεν μου δημιουργεί κανένα συναισθηματικό αντίκτυπο!Η οικογένεια Mikaelson δεν έχει καταφέρει να μου γίνει συμπαθής και ειδικά ο Elijah μου προκαλεί απέχθεια (δεν ξέρω αν φταίει ο χαρακτήρας ή το ύφος του ηθοποιού)!Ακόμα και να τους συμπαθούσα όμως δεν θα μπορούσα να αγωνιώ γι'αυτούς καθώς συνεχώς τους βλέπω να πεθαίνουν και να ανασταίνονται!Οπότε και σε αυτή τη σεζόν να περιμένει κάποιος να δει αυτά που έχει δει και στις προηγούμενες,δηλαδή συνεχείς νεκραναστάσεις,φίλοι που γίνονται εχθροί και το αντίστροφο κτλ!Απ'την άλλη βέβαια να πω πως η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες για άλλη μια φορά είναι σε πολύ καλό επίπεδο!(5)
Season 5:Η πέμπτη και τελευταία σεζόν παρότι δεν έχει να δώσει κάτι το ξεχωριστό,σώζεται απ'τις τελικές και καθοριστικές εξελίξεις της και προσφέρει ένα ικανοποιητικό κλείσιμο σε μια ιστορία που ποτέ δεν κατάφερε να με συνεπάρει πραγματικά!Η σεζόν περιστρέφεραι γύρω από την κόρη του Klaus,η οποία θα αποκτήσει και spin-off σειρά και τις προσπάθειες των ηρώων να της δώσουν ένα καλό μέλλον!Υπάρχουν επαλαμβανόμενα στοιχεία στα επεισόδια για άλλη μια φορά,όμως υπάρχουν και κάποιες δυνατές εξελίξεις και θάνατοι σημαντικών προσώπων!Γενικά λοιπόν για φινάλε με άφησε ικανοποιημένο,παρότι ξέρω πως αν συνεχιζόταν η σειρά θα βρισκόταν τρόπος να αναστηθούν νεκροί ήρωες και να επαναληφθεί η ιστορία για ακόμα μια φορά!(7)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου