Σελίδες

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

CLASSIC DUELS 170



 TROMA'S WAR(1988): 45%                                   DEADLY BLESSING(1981):55%


TROMA'S WAR
STORY: Μετά το αεροπορικό τους ατύχημα, μια ομάδα Αμερικάνων παγιδεύονται σε ένα νησί της Καραϊβικής όπου εκεί θα πρέπει να δώσουν μια μεγάλη μάχη ενάντια σε αντάρτες που κατασκευάζουν βιολογικά όπλα για να χτυπήσουν την Αμερική.(maxmag.gr)

DEADLY BLESSING
STORY: Το «Deadly Blessing» μας ταξιδεύει στην αμερικανική επαρχία και σε μια αλλόκοτη θρησκευτική κοινότητα της οποίας ένα πρώην μέλος πεθαίνει μυστηριωδώς στον αχυρώνα του. Τα μέλη της αίρεσης υποψιάζονται την αντιπαθητική στα μάτια τους σύζυγό του ενώ την ίδια στιγμή περαιτέρω φόνοι συγκλονίζουν την περιοχή. (horrormovies.gr)

Σχόλιο: Το tromas war είναι μια αστεία σπλατεριά που αν και στερείται πλοκής αλλά και κοινής λογικής, καταφέρνει να σε κερδίσει με τις αστείες στιγμές του αλλά και με το gore! Σαν ιδέα η ιστορία μου άρεσε πολύ, ωστόσο δόθηκε με τρόπο που δεν μπορείς να την πάρεις καθόλου στα σοβαρά και χωρίς να υπάρχει αληθοφάνεια!

Το deadly blessing είναι ένα ενδιαφέρον θρίλερ που διαθέτει την σοβαρότητα  που πρέπει και κάποιες πολύ καλές σκηνές αγωνίας! Υπάρχουν κάποια προβλήματα ρυθμού αλλά δεν την κάνουν βαρετή μιας και παρεμβάλλονται κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς και αγωνιώδεις στιγμές! Στα αρνητικά θα έβαζα τον αργό ρυθμό και τους κακογραμμένους διαλόγους! Επίσης η ανατροπή του φινάλε ήταν ενδιαφέρουσα μεν αλλά προβλέψιμη από νωρίς!

Και οι δυο ταινίες βλέπονται ευχάριστα αλλά δεν προσφέρουν κάτι το εξαιρετικά δυνατό, το tromas war προσφέρεται για χαβαλέ ενώ το deadly blessing για τις στιγμές αγωνίας του! Προσωπικά με κέρδισε λίγο περισσότερο το δεύτερο μιας και είναι πιο προσεγμένο και σοβαρό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου