Σελίδες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

CLASSIC DUELS 150



 EXTREMITIES(1986):85%                    MY BEST FRIEND IS A VAMPIRE(1987):15%


EXTREMITIES
STORY:Μια γυναίκα γλιτώνει από βέβαιο βιασμό αλλά καθώς το σκάει της πέφτει το πορτοφόλι. Αναστατωμένη στην ιδέα επίσκεψης του βιαστή στο ίδιο της το σπίτι ενημερώνει την αστυνομία η οποία όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Οταν ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα καταφέρνει να εξουδετερώσει το δράστη, όμως μια σειρά από απρόβλεπτα διλήμματα έρχονται στην επιφάνεια και ανατρέπουν το σκηνικό.

MY BEST FRIEND IS A VAMPIRE
STORY:Ένας νεαρός έχει μια αλησμόνητη ερωτική εμπειρία με μια άγνωστη γυναίκα, που αποδεικνύεται πως είναι βρικόλακας!

Σχόλιο: Το extremities είναι ένα θρίλερ εκδίκησης που θίγει και το πάντα επίκαιρο κοινωνικό ζήτημα σχετικά με το πως αντιμετωπίζεται μια γυναίκα που έχει υποστεί απόπειρα βιασμού! Το βρήκα πολύ αγωνιώδες, μου άρεσε πολύ η δυναμική πρωταγωνίστρια και θεωρώ πως πέρασε πολύ πετυχημένα τα μηνύματα που ήθελε! Το μόνο αρνητικό είναι κάποιες χαζές συμπεριφορές του κακού αλλά κατά τ’άλλα είναι ένα πολύ καλό δραματικό θρίλερ!

Το my best friend is a vampire είναι μια εφηβική μαύρη κωμωδία που αντιστρέφει τους ρόλους όσον αφορά τη σχέση βρικολάκων και των κυνηγών τους κάνοντας τους πρώτους καλούς και τους κυνηγούς κακούς! Είναι χαβαλεδιάρικη, έχει κάποιες πετυχημένες χιουμοριστικές σκηνές ωστόσο στο κομμάτι του τρόμου είναι υπερβολικά αδύναμη και αναίμακτη!

Πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικού ύφους ταινίες, η μια είναι ένα σοβαρό θρίλερ που θίγει και κοινωνικά ζητήματα και η άλλη μια feel good κωμωδία με βρικόλακες! Προσωπικά πιο πολύ με κέρδισε το σοβαρό θέμα του extremities!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου