Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

CLASSIC DUELS 131



 THE WOMAN IN BLACK(1989):65%                CLASS OF NUKE 'EM HIGH(1986):35%


THE WOMAN IN BLACK
STORY:Ένας δικηγόρος ταξιδεύει σε μια παραθαλάσσια πόλη για να τακτοποιήσει την περιουσία μιας πρόσφατα νεκρής γυναίκας. Σύντομα όμως παγιδεύεται σε μια πολύ ανατριχιαστική κατάσταση.

CLASS OF NUKE 'EM HIGH
STORY:Οι μαθητές ενός σχολείου που βρίσκεται δίπλα σε πυρηνικό εργοστάσιο αρχίζουν να συμπεριφέρονται περίεργα μετά την αγορά μολυσμένων ναρκωτικών από έναν εργάτη του εργοστασίου.
Σχόλιο: Το the woman in black είναι μια τηλεταινία που βασίζεται στο κλασικό ghost story και η οποία πετυχαίνει να αποδώσει  την εποχή αλλά και την γοτθική ατμόσφαιρα που χρειάζεται, διαθέτει κάνα δυο καλά τρομάγματα και μου άρεσε πολύ το φινάλε ωστόσο προσωπικά βρήκα καλύτερο και τρομακτικότερο το remake του 2012!

Το class of nuke em high είναι μια άκρως χαβαλεδιάρικη κωμωδία τρόμου με υπερβολικά και σιχαμερά gore εφέ! Οι cheesy διάλογοι, οι κακές ερμηνείες και το μπόλικο gore την κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική και σου προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου!

Πρόκειται για δυο τελειώς διαφορετικού είδους και ύφους ταινίες και η κάθε μια κάνει καλά αυτό που έχει να κάνει! Παρότι πιο διασκεδαστικό είναι το class of nuke em high, πιο σοβαρό και τρομακτικό είναι σαφώς το woman in black!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου