Σελίδες

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

CLASSIC DUELS 130



 AND GOD SAID TO CAIN(1970): 25%          MASSACRE AT CENTRAL HIGH(1976):75%


AND GOD SAID TO CAIN
STORY:Η ιστορία είναι για τον Γκάρι Χάμιλτον, στον οποίο χορηγείται δωρεάν χάρη από ένα στρατόπεδο εργασίας φυλακών και καταδιώκει τους άντρες που τον πλαισίωναν.

MASSACRE AT CENTRAL HIGH
STORY:Ένας νεοφερμένος μαθητής λυκείου οδηγείται στα άκρα από τρεις βίαιους συμμαθητές του που ασκούν bullying! Για να σώσει το σχολείο πράττει ένα έγκλημα αλλά στην πορεία στρέφεται εναντίον κι αυτών που ζητούσαν στην αρχή την βοήθεια του!

Σχόλιο:Το and god said to cain είναι ένα θρίλερ εκδίκησης που έχει μια απλοική και συνηθισμένη ιστορία και περιορισμένη ανάπτυξη χαρακτήρων αλλά τα στοιχεία western που έχει το κάνουν να ξεχωρίζει! Βρήκα καλά τα κοστούμια και την απόδοση της εποχής και έχει συνεχή δράση με αποτέλεσμα να μην σε αφήνει καθόλου να βαρεθείς ωστόσο μου κάνει περισσότερο για περιπέτεια παρά για τρόμου μιας και δεν προσπαθεί να γίνει ανατριχιαστικό ούτε εστιάζει στους φόνους καθώς αυτοί είναι αρκετά αδιάφοροι και όλοι από πυροβολισμούς!

Το massacre at central high είναι ένα θρίλερ εκδίκησης όπου ένας νεαρός αποφασίζει να τιμωρήσει όσους κάνουν bullying στο νέο του σχολείο! Το βρήκα άκρως διασκεδαστικό μιας και οι φόνοι είναι ευφάνταστοι και οι χαρακτήρες που τιμωρούνται είναι πολύ εκνευριστικοί και σε κάνουν να ανυπομονείς για την τιμωρία τους! Σίγουρα τα ηθικά διλλήματα του σεναρίου θίγονται αρκετά απλοικά και επιφανειακά αλλά σαν διασκεδαστικό θριλεράκι τα πάει περίφημα!

Στο κομμάτι του τρόμου βρήκα πολύ πιο πετυχημένο σε αυτά που έχει να προσφέρει το massacre at central high!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου