Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

TV-SERIES: THE OA (2016-)

Βαθμολογία:8/10

Story:Η Μπριτ Μάρλινγκ υποδύεται μια νεαρή γυναίκα η οποία μετά από μια μυστηριώδη εξαφάνιση εφτά ετών επιστρέφει πίσω στην κοινότητα στην οποία μεγάλωσε με μια σημαντική αλλαγή. Όταν εξαφανίστηκε ήταν τυφλή, τώρα η όρασή της έχει επανέλθει, αλλά η ίδια δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν, ούτε την οικογένεια, ούτε το FBI, για το που βρισκόταν ή τι της συνέβη αυτά τα εφτά χρόνια της απουσίας της... 


Σχόλιο:Season 1:Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μυστηρίου που περιλαμβάνει mindfuck στοιχεία χωρίς όμως να δίνει ένα μπερδεμένο αποτέλεσμα! Απ’το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο μυστηριώδης χαρακτήρας της OΑ,που ερμηνεύει απίστευτα η Brit Marling, σου κινεί την περιέργεια και σε κάνει να θες να δεις τι έχει ζήσει! Απ’την στιγμή που ξεκινάει η εξιστόρηση της απαγωγής της που διαρκεί μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο δεν σε κάνει να βαρεθείς στιγμή και σου δημιουργεί διάφορα ερωτήματα και σκέψεις! Υπάρχουν ερωτήματα που μένουν αναπάντητα σαφώς για να συνεχιστεί και στην επόμενη σεζόν, όμως σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να νιώθεις ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις! Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς έχουν ενδιαφέρον και είναι αρκετά συμπαθείς, μέχρι και ο νταής Steve καταφέρνει να σε κερδίσει στην διάρκεια της σεζόν! Προσωπική αγαπημένη η γλυκύτατη δασκάλα Betty! Βρήκα την ουσία της σειράς πρωτότυπη και θέλω πολύ να δω πως θα εξελιχθεί οπότε αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια!(8)



Season 2: Η δεύτερη σεζόν παίρνει μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση στο κομμάτι του μεταφυσικού και της φαντασίας και ασχολείται με τα παράλληλα σύμπαντα! Αλλάζει αρκετά τα δεδομένα σε σχέση με την πρώτη σεζόν χωρίς όμως να χάνει το ενδιαφέρον της! Το μυστήριο είναι άπλετο και σε κάνει να θες να δεις που το πάει και πως θα ξεδιαλύνουν όλα! Το φινάλε της δίνει κάποιες απαντήσεις αλλά αφήνει και ανοιχτά ερωτήματα για να απαντηθούν προφανώς σε επόμενες σεζόν! Οι χαρακτήρες για ακόμα μια φορά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο η αλληλεπίδραση OA- Homer όσο και OA-Hap είναι καθηλωτικές ωστόσο θα ήθελα περισσότερες εξηγήσεις για κάποιους χαρακτήρες όπως του Karim και της Buck!Γενικά σαν σεζόν με άφησε ευχαριστημένο και αποτελεί σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, το μόνο όμως που φοβάμαι είναι μην κουράσει με τα πέρα δώθε στις διαστάσεις στις επόμενες σεζόν!(8)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου