Σελίδες

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

MINUTES PAST MIDNIGHT 2016

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Περιλαμβάνονται 9 ιστορίες τρόμου!Καθώς τα μεσάνυχτα πέφτουν,όλα τα είδη του τρόμου εισβάλλουν στην γη!Δαίμονες,κανίβαλοι,δολοφόνοι,φαντάσματα και τέρατα συρρέουν στον κόσμο σε αυτά τα παραμύθια του υπερφυσικού!

Σχόλιο:1.never tear us apart=Σε αυτή την ιστορία βλέπουμε δυο φίλους να έρχονται αντιμέτωποι με κανίβαλους!Έχει κάποιες καλές gore σκηνές αλλά κατά τ'άλλα είναι πολύ μικρή και δεν λέει και πολλά!
2.awake=Σε αυτή την ιστορία βλέπουμε μια οικογένεια όπου το παιδί δεν κοιμάται ποτέ και αναπτύσσει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά!Η συγκεκριμένη ιστορία έχει μεν μυστήριο αλλά μου φάνηκε πολύ αδιάφορη!
3.crazy for you=Εδώ βλέπουμε το ρομάντζο μιας κοπέλας με έναν serial killer,ο οποίος σκοτώνει όποιον φοράει κάτι σε πουά!Πρόκειται για μια κωμική ιστορία που υστερεί σε ρεαλισμό αλλά έχει χαβαλέ!
4.the mills at calder's end=Ένας άντρας επιστρέφει στην πατρίδα του για να αντιμετωπίσει μια οικογενειακή κατάρα!Πρόκειται για animation που κάνει εντύπωση με το πόσο καλοφτιαγμένο είναι,αλλά η ιστορία δεν με ενθουσίασε!
5.roid rage=Ένας άντρας βρίσκει μπελάδες εξαιτίας ενός τέρατος που ζει στον κώλο του!Είναι η πιο αδύναμη σκηνοθετικά και ερμηνευτικά,όμως μου άρεσε η χαβαλεδιάρικη σεναριακή ιδέα!
6.feeder=Ένας κιθαρίστας μετακομίζει και βρίσκει έμπνευση χάρη στο 'πεινασμένο' πάτωμα του σπιτιού!Η ιστορία αυτή μου άρεσε πολύ,καθώς είναι πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα!
7.timothy=Ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο όταν ο αγαπημένος του χαρακτήρας από ένα παιδικό show εμφανίζεται στο σπίτι του με δολοφονικές τάσεις!Η ιστορία αυτή καταφέρνει να γίνει ταυτόχρονα αστεία και ανατριχιαστική χάρη στη σκηνοθεσία και τον κακό της υπόθεσης!Ωστόσο θα ήθελα κάτι παραπάνω απ'την υπόθεση!
8.ghost train=Δυο άντρες επισκέπτονται ένα στοιχειωμένο τρενάκι του τρόμου,στο οποίο είχε εξαφανιστεί ένας παιδικός τους φίλος!Ενδιαφέρουσα,ατμοσφαιρική και μυστηριώδης ιστορία που είναι απ΄τις πιο σοβαρές της ανθολογίας!Θα ήθελα όμως μεγαλύτερη ανάπτυξη!
9.horrific=Ένας άντρας έρχεται αντιμέτωπος με ένα chupacabra!Χιουμοριστική,γρήγορη και αιματηρή ιστορία,που όμως δεν έχει πλοκή!

αγωνία:3/5
splatter:5/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:1/5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου