Σελίδες

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ZOMBEAVERS 2014

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Μια ομάδα κολεγιόπαιδων πηγαίνουν για διήμερο σε ένα σπιτάκι δίπλα στο ποτάμι όπου ζει μια ομάδα από θανάσιμους κάστορες ζόμπι. Το Σαββατοκύριακο της ακολασίας σύντομα μετατρέπεται φρικιαστικό, καθώς οι κάστορες πλησιάζουν τα παιδιά. Ακροβατώντας μεταξύ τρόμου και διασκέδασης, τα παιδιά σύντομα αγωνίζονται για τη ζωή τους σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποκρούσουν τους κάστορες που τους επιτίθενται...

Σχόλιο:Είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για μια ταινία με ένα καμένο σενάριο που συναγωνίζεται αυτό του sharknado (σαν παλαβή ιδέα)!Ωστόσο εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλά με μια ταινία που προσπαθεί εσκεμμένα να είναι κακή σε όλα τα επίπεδα!Στην συγκεκριμένη ιστορία εκτός απ'τις εκτός λογικής και ακραίες στιγμές υπάρχουν και κάποια έξυπνα σημεία όπως όταν εκεί που νομίζουμε πως θα δούμε άλλο ένα κλισέ κατά το οποίο παρά τους κινδύνους οι πρωταγωνιστές θα τσακωθούν για τα προσωπικά τους,η ηρωίδα θα αντιληφθεί ότι προέχει η επιβίωση και το προσπερνά!Ακόμη,μου άρεσε η πορεία που πήρε η ταινία για τους ήρωες της,που δεν ακολουθεί την προβλέψιμη ροή που περίμενα!Εννοείται πως υπάρχουν και χαζές στιγμές,και επίσης με 'χάλασε' η ψεύτικη εμφάνιση των zombeavers αλλά γενικά την βρήκα μια πολύ διασκεδαστική και φρέσκια 'καμένη' κωμωδία τρόμου!

αγωνία:3/5
splatter:4/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:0/5



1 σχόλιο:

  1. Εγώ γέλασα, μου άρεσε αρκετά, και ένας λόγος είναι οι "ψεύτικοι" κάστορες, θα με χάλαγε πολύ αν ήταν CGI, αυτά είναι που μου φαίνονται ψέυτικα και όχι τα Practical Effects.

    ΑπάντησηΔιαγραφή