Σελίδες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

THE CANAL 2014

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Τρόμου,μυστηρίου

Story:Ο Ντέιβιντ εργάζεται στο κινηματογραφικό αρχείο και έχει μόλις μετακομίσει, μαζί με τη σύζυγό του, Αλις, στο νέο τους σπίτι, κοντά στο παλιό κανάλι ύδρευσης. Ολα μοιάζουν υπέροχα στην επιφάνεια, αλλά ο νεαρός άνδρας υποπτεύεται πως η γυναίκα του τον απατά, ενώ ένα αρχειακό φιλμάκι τού αποκαλύπτει πως η κατοικία τους ήταν το σκηνικό αποτρόπαιων φόνων στις αρχές του 20ού αιώνα. Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα; Πολύ, καθώς ο Ντέιβιντ αρχίζει να νιώθει μια αόρατη παρουσία εντός του σπιτιού, ενώ λίγο αργότερα η γυναίκα του εξαφανίζεται και οι υποψίες πέφτουν πάνω του. 

Σχόλιο:Ένα ψυχολογικό θρίλερ που αν και δεν ξεφεύγει απ'τα συνηθισμένα,είναι τόσο καλοφτιαγμένο που γίνεται αποτελεσματικό!Η ιστορία χτίζεται αργά και δημιουργεί μπόλικο ενδιαφέρον και βρήκα όλες τις ερμηνείες εξαιρετικές και ρεαλιστικές!Εκτός αυτού,υπάρχουν αρκετές ανατριχιαστικές σκηνές και τρομάγματα που θα ικανοποιήσουν τους horror fans!Όσον αφορά το φινάλε,όποιος έχει δει πολλές ταινίες τρόμου δεν θα ξαφνιαστεί ωστόσο είναι ικανοποιητικό!Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική ταινία τρόμου που πετυχαίνει τον σκοπό της!

αγωνία:4/5
splatter:3/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:3/5


2 σχόλια:

  1. έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο και το γεγονός ότι είναι Ιρλανδικό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι και κάτι το ξεχωριστό αλλά τα πάει καλά!Δες την και πες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή